Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, internat de urgență în spital după ce a suferit un accident vascular cerebral

Thomas Markle a suferit luni noapte un accident vascular cerebral.

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, internat de urgență în spital după ce a suferit un accident vascular cerebral

Tatăl lui Meghan Markle, Thomas, a ajuns luni noapte la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral. Cei de la TMZ l-au fotografiat pe bărbatul în vârstă de 77 de ani în Tijuana, Mexic, în timp ce era urcat într-o ambulanță. Potrivit publicației, Thomas a fost adus de urgență în Chula Vista, California, pentru a i se acorda îngrijire medicală.

Se pare că starea de sănătate a bărbatului era destul de critică, acesta neputând vorbi și fiind nevoit să scrie pe o bucată de hârtie simptomele cu care se confrunta.

Samantha Markle, fiica lui Thomas, a confirmat că tatăl său este internat în spital și a declarat că în aceste momente bărbatul are nevoie de liniște și de odihnă.

„Tatăl meu se recuperează într-un spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru starea lui de sănătate și pentru bunăstarea sa. Are nevoie doar de pace și de odihnă”, a spus Samantha pentru Daily Mail. „E o batjocură cât de mult a fost torturat și prin câte a trebuit să treacă în ultimii ani din cauza nepăsării surorii mele. E de neiertat”, a mai spus sora lui Meghan Markle.

În urmă cu câteva luni, Thomas Markle a declarat că este dispus să depună mărturie împotriva fiicei sale, Meghan, și a soțului său, Prințul Harry, în procesul de defăimare intentat de Samantha Markle, sora mai mare a Ducesei de Sussex. Acesta a mărturisit că o susține pe fiica sa mai mare, care a dat-o în judecată pe Meghan pentru „declaraţiile false şi răuvoitoare” pe care le-ar fi făcut în interviul cu Oprah Winfrey.

„Aş fi mai mult decât bucuros’, a spus Thomas Markle atunci când a fost întrebat de amicul său, Karl Larsen, dacă ar accepta să dea declaraţii în instanță. „Încerc de aproape patru ani să o văd pe fiica mea şi pe soţul ei într-o sală de judecată, faţă în faţă. Aş fi încântat să vin în instanţă, să vorbesc şi să-mi apăr fiica cea mare”, a spus Thomas Markle pe canalul său de Youtube.

Samantha solicită despăgubiri de 75.000 de dolari, dar şi să îi fie acoperite cheltuielile de judecată şi onorariile avocaţilor. Aceasta susține că Meghan a pretins că ar fi unicul copil al familiei și că a mințit în interviul cu Oprah.

„Mă uimeşte. Au stat ore în şir la Oprah Winfrey şi au mărturisit lucruri pe care nu ar trebui să le spună nimănui. Cred că asta denotă o lipsă de respect faţă de familia regală”, a spus Thomas Markle despre Meghan şi Prinţul Harry. „Practic, eu sunt în echipa Reginei. Am un mare respect pentru familia regală”.

Citește și:
Oliver Stone susține că Vladimir Putin a avut cancer. Ce alte dezvăluiri a mai făcut celebrul regizor

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people