Motivul neasteptat pentru care Brad Pitt a lipsit de la decernarea Premiilor Oscar

Chiar daca e de inteles cand starurile mai lipsesc de la anumite evenimente si motivele sunt uneori usor de intuit, nimeni nu ar fi banuit ce a facut Brad in loc sa fie prezent la fastuoasa ceremonie.

Motivul neasteptat pentru care Brad Pitt a lipsit de la decernarea Premiilor Oscar

Dupa toate incurcaturile si intamplarile tensionate care au avut loc in timpul ceremoniei, acum ca lucrurile s-au mai linistit, incepem sa analizam ce s-a intamplat cu cei care au lipsit in acea seara.

Cum Brad a aparut in mod neasteptat la Golden Globes, pentru a vorbi despre „Moonlight„, pelicula care a fost produsa de compania de film pe care el o detine, ar fi fost de asteptat ca va aparea si la Oscaruri. Se pare ca starul a avut alte planuri pentru seara de duminica. A fost extrem de ocupat construind.. o sculptura. Da, o sculptura.

Potrivit unei surse anonime care a vorbit cu The Hollywood Reporter, Pitt se afla in Los Angeles, la studioul de arta al artistului Thomas Houseago. Nu stim inca despre ce sculptura este vorba, dar se pare ca Brad lucreaza de cel putin 10 zile la acest proiect.

Dupa despartirea de Angelina Jolie, actorul a pastrat numarul aparitiilor sale publice destul de scazut, chiar daca a fost prezent recent la Globurile de Aur, unde a fost vazut ascultand cu interes discursul emotionant al actritei Meryl Streep.

Unii ar spune ca a fost prea inspirat de cuvintele actritei, incat a incercat sa le si aplice. Aceasta a sfatuit oamenii sa-si ia inimile frante si sa faca arta din ele,' iar Brad ar putea sa fi luat foarte in serios acest sfat.

Inca nu exista o declaratie oficiala din partea actorului cu privire la aceasta lipsa de la Oscar sau una cu privire la activitatea lui din aceasta perioada.

Citeste si:
Efectul Meghan Markle in moda: similar cu cel al lui Kate Middleton?

Text: Marilena Iordache
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people