Mahershala Ali si actorii din Moonlight sunt cele mai recente modele de lenjerie Calvin Klein

Imediat dupa ceremonia Oscarurilor, in care filmul Moonlight a fost desemnat marele castigator, a aparut noua campanie Calvin Klein!

Mahershala Ali si actorii din Moonlight sunt cele mai recente modele de lenjerie Calvin Klein

Mahershala Ali si actorii din Moonlight au fost marii castigatori ai serii Oscarurilor! Mahershala Ali a castigat premiul pentru „Cel mai bun actor intr-un rol secundar”, iar filmul Moonlight (dupa un scurt moment de confuzie) a castigat premiul pentru „Cel mai bun film”.

La scurt timp dupa ceremonie, a aparut noua campanie Calvin Klein – nu mica ne-a fost surpriza cand am vazut ca modelele sunt tocmai actorii din Moonlight, printre care si Mahershala Ali, castigatorul Premiului Oscar!

Sub conceptul artistic al designerului Raf Simons, actorii din Moonlight (Alex Hibbert, Trevante Rhodes, Mahershala Ali si Ashton Sanders) sunt starurile noii campanii Calvin Klein.

Iata cateva poze, postate pe Facebook-ul brandului:

Aceasta campanie este a doua realizata in viziunea lui Raf Simons, de cand acesta a devenit designerul casei. De asemenea, actorii din Moonlight au purtat pe covorul rosu la ceremonia premiilor Oscar piese Calvin Klein.

Citeste si:
Andy Warhol si noua campanie a lui Raf Simons pentru Calvin Klein

Foto: Facebook

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people