Melania Trump face primele schimbari la Casa Alba

Daca initial se zvonea ca Melania Trump nu va locui la Casa Alba, iata ca aceasta face totusi primii pasi spre mutarea la Washington.

Melania Trump face primele schimbari la Casa Alba

Un prim indicator al viitoarei mutarii este faptul ca zilele trecute Melania Trump a angajat oficial un designer de interior pentru Casa Alba.

Prima Doamna a ales-o pe Tham Kannalikham pentru a redecora zonele private din resedinta prezidentiala de la Washington. Kannalikham o va asista pe Melania in redecorarea Casei Albe asa cum Michael S. Smith a facut pentru Michelle Obama in anii trecuti.

Tham Kannalikham a studiat la Fashion Institute of Technology si si-a inceput cariera la Ralph Lauren Home, iar acum are propria agentie de design interior.

Conform Architectural Digest, arhitectura si cultura secolulului al 18-lea atat din Franta cat si din Anglia, America sau Irlanda se regasesc printre pasiunile lui Kannalikham. Aceasta este prezenta in mod regulat la diferite evenimente organizate de Institutul de Arhitectura si Arta Clasica din Statele Unite ale Americii.

Kannalikham a declarat ca este incantata de oportunitatea de a lucra alaturi de Prima Doamna pentru a redecora Casa Alba si pentru a o face cat mai primitoare pentru familia prezidentiala.

Melania a afirmat ca isi va muta resedinta de la New York la Casa Alba incepand cu vara aceasta, dupa ce fiul ei in varsta de 10 ani va termina anul scolar.

Citeste si:
Ryan Gosling – un discurs emotionant la Golden Globes 2017

Text: Florentina Dinu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people