Soon-Yi Previn, acuzații grave la adresa mamei sale adoptive, Mia Farrow

Soon-Yi Previn, soția lui Woody Allen și fiica adoptivă a Miei Farrow, vorbește pentru prima dată despre scandalul în care este implicat faimosul regizor și o acuză pe mama sa adoptivă de abuz.

Soon-Yi Previn, acuzații grave la adresa mamei sale adoptive, Mia Farrow

Soon-Yi Previn a vorbit pentru prima dată despre relația pe care o are cu Woody Allen în cadrul unui interviu publicat pe Vulture, site ce aparține de New York Magazine. Ea a atacat-o pe mama sa adoptivă, Mia Farrow, dezvăluind detalii șocante despre modul în care aceasta a tratat-o de-a lungul timpului.

Soon-Yi Previn, în vârstă de 47 de ani, este soția lui Woody Allen, cel care i-a fost iubit mamei sale adoptive, Mia Farrow. Relația lor a fost una controversată, însă Soon-Yi a explicat care este motivul pentru care a decis să vorbească despre viața sa.

„Nu am fost niciodată interesată să scriu un ‘Mommie Dearest, să mă răzbun pe Mia. Dar ce s-a întâmplat cu Woody este atât de deranjant, atât de nedrept”, a declarat Soon-Yi, făcând aluzie la scandalul în care Woody Allen este implicat. Anul trecut au fost publicate din nou în presă acuzațiile de abuz sexual aduse de Mia și fiica acesteia, Dylan.

Soon-Yi Previn a explicat că nu o poate lăsa pe mama ei adoptivă să manipuleze situația și să se răzbune pe Woody prin mișcarea #MeToo. În același interviu ea a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu actrița, dezvăluind faptul că aceasta o abuza, iar relația lor a fost lipsită de iubire încă de la început, când Mia a adoptat-o dintr-un orfelinat coreean în mai 1977.

„Îmi amintesc momentul în care am văzut-o. A venit la mine și și-a aruncat brațele în jurul meu pentru a-mi da o mare îmbrățișare. Stăteam acolo nemișcată, gândidu-mă ‘Cine este această femeie, își poate lua mâinile de pe mine?”, a spus Soon-Yi. Ea a adăugat că Mia nu părea sinceră.

În interviul șocant, Soon-Yi a vorbit despre viața grea pe care o ducea pe străzile din Seoul înainte să fie adoptată, povestind cum a mâncat chiar și o bucată de săpun din cauza disperării și a foamei. Ea a dezvăluit că problemele cu Mia au apărut imediat cum a fost luată din orfelinatul condus de măicuțe.

Soția lui Woody Allen a vorbit despre momentul în care Mia i-a făcut prima baie. „În loc să facă ceea ce faci de obicei cu un copil – știi, să stea cu mine, să îmi pună câteva jucării în apă, m-a aruncat pur și simplu”, a povestit aceasta. „Mia nu a fost maternă cu mine de la început”.

Soon-Yi a locuit cu Mia Farrow și soțul ei de atunci, compozitorul André Previn, în Anglia. Cei doi aveau în total șase copii, trei adoptați și trei biologici, Matthew, Sascha și Fletcher. Ea a explicat că Farrow avea și o ierarhie pentru copiii ei. „Exista o ierarhie – (Farrow, n.r.) nu încerca să o ascundă și Fletcher era vedeta, copilul de aur.” Aceasta a adăugat că Mia aprecia inteligența, dar și înfățișarea, părul blond și ochii albaștri.

Previn a dezvăluit numeroase detalii șocante despre comportamentul Miei față de ea. Ea povestit cum Mia a încercat să o învețe alfabetul cu ajutorul cuburilor de lemn. „Dacă nu le știam, câteodată începea să le arunce în mine sau pe jos.” Totodată, Farrow o lovea cu peria, spunându-i că este „proastă” și „idioată”.

Soon-Yi a povestit că Mia Farrow obișnuia să îi scrie cuvinte pe brațe pentru a o ajuta să învețe sau o ținea cu capul în jos. „Mă ţinea de picioare cu capul în jos pentru ca sângele să îmi irige creierul, pentru că era de părere – sau citise undeva – că sângele ajuns în cap mă va face mai deşteaptă sau ceva asemănător”. În plus, aceasta a dezvăluit că Mia le trata pe ea și pe surorile ei adoptate ca pe „angajate”, fiind obligate să facă cumpărături și curățenie.

În 1979 Mia Farrow și André Previn au divorțat, iar Soon-Yi a ajuns să locuiască cu mama sa adoptivă în New York. La scurt timp după acest eveniment în viața lor a apărut cel care urma să îi devină soț, Woody Allen. Ea avea atunci 10 ani și inițial l-a detestat pe regizor. „Îl detestam pentru că era cu mama mea și nu înțelegeam cum cineva poate fi cu o persoană atât de rea”. Ea l-a urât și mai tare că l-a auzit spunându-i Miei că poate ar fi cazul ca Soon-Yi să meargă la psiholog.

Relația lor s-a schimbat însă în momentul în care ea și-a rupt glezna în clasa a 11-a, iar Allen a fost foarte bun cu ea, ducând-o la doctor și la școală. În mod ironic, cei doi au început să petreacă mai mult timp la sugestia Miei Farrow. Mergeau la meciurile Knicks și într-o seară în 1991 ei s-au uitat împreună la un film în care juca Ingmar Bergman. „Am vorbit despre el și cred că am fost impresionantă, deoarece m-a sărutat și cred că atunci a început totul. Eram ca doi magneți, foarte atrași unul de celălalt.”

Mia Farrow a aflat de relația celor doi când a găsit mai multe poze nud cu fiica ei adoptivă. Ea a reacționat dur și a dat-o afară din casă pe Soon-Yi, i-a blocat accesul la fondurile pentru facultate și i-a spus lui Allen că Previn avea gânduri suicidare. În vara aceea Mia l-a acuzat pentru prima dată pe Woody Allen că a abuzat-o sexual pe fiica lor, Dylan.

Regizorul a negat acuzațiile care i se aduceau, însă judecătorul a decis că Mia va primi custodia copiilor cuplului.

Acum, Soon-Yi Previn spune că Farrow a profitat de mișcarea #MeToo şi a expus-o pe Dylan ca victimă. Şi o întreagă nouă generaţie aude de acest lucru când nu ar trebui'. Ea și Woody Allen s-au căsătorit în 1997, iar relația lor este, după spusele ei, la fel de puternică și azi, acest lucru fiind ceea ce o deranjează pe Mia. „Acest lucru este atât de străin pentru ea”.

Mia Farrow nu a făcut comentarii despre articol, însă fiul ei Ronan Farrow a publicat o declarație: „Noi o iubim și o susținem pe mama noastră, care a fost mereu un părinte atent și iubitor.”

Dylan Farrow a comentat și ea declarațiile făcute de Previn, spunând că acuzațiile ei sunt jignitoare. „Acest lucru servește doar pentru a mă victimiza din nou. Mulțumită mamei mele am crescut într-o casă minunată.”

Citește și:
Alec Baldwin îl apără pe Woody Allen, în lumina acuzațiilor de hărțuire sexuală

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people