Serena Williams îi oferă lui Meghan Markle sfaturi pentru ziua nunții

Mai sunt câteva săptămâni până la cea mai așteptată nuntă a anului, iar Serena Williams are câteva sfaturi pentru buna ei prietenă, Meghan Markle.

Serena Williams îi oferă lui Meghan Markle sfaturi pentru ziua nunții

Serena Williams este bună prietenă cu Meghan Markle, cea care va deveni soția Prințului Harry. Mai sunt doar câteva săptămâni până la cea mai așteptată nuntă a anului, iar jucătoarea de tenis are câteva sfaturi pentru viitoarea Ducesă de Sussex.

În timpul unui interviu în cadrul emisiunii Good Morning America, Serena Williams a vorbit despre nunta prietenei sale, având și câteva sfaturi pentru aceasta.

„Evident că sunt foarte fericită pentru ea. Ea este o fată atât de bună și amabilă și mă bucur foate mult pentru ea.”

Serena a fost întrebată ce sfat i-ar da lui Meghan Markle, iar jucătoarea de tenis a spus că aceasta ar trebui să se bucure de ziua cea mare. „Cred că este foate important să te bucuri de moment”, a spus Serena, adăugând: „Și să mânânce din tort – eu nu am apucat gustat din al meu la nuntă. Pur și simplu ne distram atât de bine!”.

Serena nu a precizat însă dacă va fi prezentă sau nu la eveniment: „Nu știu, cred că este în timpul unui turneu, o să văd dacă pot ajunge.” Desigur, Williams ar putea spune acest lucru doar pentru a proteja lista de invitați, respectând astfel dorința Prințului Harry și a lui Meghan Markle.

Având în vedere că mai sunt doar 3 săptămâni până la marele eveniment, abia așteptăm să vedem cine va participa la nuntă.

Citește și:
Celebritățile care ar putea participa la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people