Prințul Harry sprijină o organizație care ajută copiii transgender să combată problemele de sănătate mentală

Prințul Harry crede cu tărie că astfel de organizații care sprijină copiii transgender ar trebui să fie în topul priorităților din Regatul Unit.

Prințul Harry sprijină o organizație care ajută copiii transgender să combată problemele de sănătate mentală

Prințul Harry s-a întâlnit recent cu directorul asociației Mermaids, care sprijină tinerii transgender și diversitatea sexuală din Regatul Unit, potrivit The Telegraph. „Ducele de Sussex crede că organizația, alături de alte asociații, trebuie să aibă un loc important pe agenda pentru combaterea problemelor de sănătate mentală din Regatul Unit”, susține Hannah Furness, corespondent regal. Mermaids a fost invitată de Heads Together, inițiativa pornită de Prințul Harry, Prințul William și Kate Middleton, la o discuție cu alte organizații reprezentative la Ealing YMCA, pentru a aborda subiectele de mare interes social și conștientizarea muncii pe care acestea o depun.

Organizația se numără printre preocupările Prințului Harry în ceea ce privește înlăturarea stigmatului privind sănătatea mentală în cazul tinerilor. Potrivit website-ului oficial, misiunea celor de la Mermaids este aceea de a reduce izolarea și singurătatea cu care se confruntă copiii transgender, tinerii și familiile lor, reducerea sinuciderilor, îmbunătățirea stimei de sine și creșterea conștientizării despre comunitate.

Sprijinul Prințului Harry ar fi „foarte benefic” pentru caritate și poate ajuta la schimbarea percepției asupra persoanelor transgender din jurul țării, explică Susie Green, directorul Mermaids. „Cred că este mereu important pentru tineri ca oamenii cu autoritate și credibilitate ca Prințul Harry să-i sprijine, să-i asculte și să știe că există”, a continuat aceasta.

Green a adăugat că l-a întâlnit pe Ducele de Sussex la o recepție organizată la Palatul Buckingham, în 2017. După ce i-a spus despre Mermaids, Harry le-a lăudat munca. Alte organizații care au luat parte la discuție au fost Youngminds, care sprijină nevoile oamenilor ce se confruntă cu probleme de sănătate mentală, The Mix, un sistem de sprijin pentru persoanele sub 25 de ani, și Safe Lives, care luptă pentru combaterea abzului domestic.

Citește și:
Motivul pentru care Meghan Markle și Prințul Harry sunt cuplul preferat de fotografii regali

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people