Prințul Harry și fosta lui iubită, Chelsy Davy, au avut o conversație emoționantă chiar înainte de nunta regală

Două dintre fostele iubite ale Prințului Harry, Cressida Bonas și Chelsy Davy, au participat în weekend la nunta regală la care aproape toți ne-am uitat cu emoție și entuziasm.

Prințul Harry și fosta lui iubită, Chelsy Davy, au avut o conversație emoționantă chiar înainte de nunta regală

Cu numai câteva zile înainte de nunta regală, Prințul Harry și fosta lui iubită, Chelsy Davy, au avut o conversație telefonică emoționantă, susține Vanity Fair.

Relația lui Harry cu Chelsy Davy a fost una foarte serioasă, ei au format un cuplu timp de 7 ani, în perioada 2004-2011, cu unele scurte pauze în care au fost despărțiți.

Ultima încercare de a-și salva relația a fost în vara lui 2015 când au fost împreună într-o vacanță romantică în Africa. Potrivit surselor apropiate celor doi, motivul despărțirii l-a constituit faptul că Davy nu își dorea o viață publică, mereu în atenția lumii întregi.

A fost ultima lor conversație, ultimul telefon, o discuție de despărțire, în care amândoi au realizat faptul că Harry merge mai departe. Chelsy a fost foarte emoționată, a plâns și aproape că nu a vrut să mai meargă la nuntă. La final, ea a fost prezentă la nuntă și i-a promis lui Harry că nu va încerca să vină neinvitată la petrecere', a declarat sursa pentru Vanity Fair.

Deși a participat la ceremonia religioasă, Davy nu a fost invitată la recepția organizată după nuntă. Prezența ei la nunta regală nu a trecut neobservată, internauții comentând chiar și răutăcios felul în care aceasta se uita la mireasa Meghan Markle.


Citește și:
De ce copiii lui Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prinți sau prințese

Foto: Hepta, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people