Prințul Harry și Ed Sheeran au făcut împreună un video impresionant cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale

Prințul Harry și Ed Sheeran și-au arătat susținerea față de persoanele care au probleme de sănătate mintală prin intermediul unui video pe care l-au postat pe Instagram.

Prințul Harry și Ed Sheeran au făcut împreună un video impresionant cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății Mintale

Data de 10 octombrie marchează Ziua Mondială a Sănătății Mintale, o zi în care ar trebui să conștientizăm faptul că sănătatea noastră mintală este extrem de importantă. Tulburările mintale nu țin cont de statutul social, profesional, sex sau vârstă. Ele pot apărea oricând, în orice moment al vieții. Fiecare dintre noi este responsabil pentru propria viață și trebuie să ne preocupăm să avem o viață cât mai lipsită de probleme.

Ziua Mondială a Sănătății Mintale este un prilej de a conștientiza cât de important este să fim aproape și să îi susținem pe cei care au probleme de sănătate mintală, iar prin intermediul persoanelor publice care aleg să vorbească despre acest subiect, oamenii să acorde o atenție sporită asupra sănătății lor.

Videoclipul care a fost postat pe contul oficial al familiei regale îi înfățișează pe Prințul Harry și cântărețul Ed Sheeran discutând despre cât de important este să ne dăm seama atunci când avem o problemă, dar și să avem curajul să căutăm soluțiile necesare pentru a o rezolva.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Both Prince Harry and Ed Sheeran want to ensure that not just today but every day, you look after yourself, your friends and those around you. Theres no need to suffer in silence – share how youre feeling, ask how someone is doing and listen for the answer. Be willing to ask for help when you need it and know that we are all in this together. #WMHD Check out the accounts below for more resources and support: @Heads_Together @Calmzone @MentalHealthFoundation @CharityNoPanic @SamaritansCharity @YoungMindsUK @GiveUsAShoutInsta @Childline_official @LetsTalkAboutMentalHealth @Jedfoundation @Pandas_UK @Charitysane @MindCharity @TimeToChangeCampaign @RethinkMentalIllness @MentalHealthMates @ActionHappiness @MHFAEngland @DitchTheLabel @TheBlurtFoundation

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Prințul Harry a ținut să puncteze faptul că acest subiect, al sănătății mintale, nu este atât de mult discutat și că ar trebui să i se acorde o atenție mult mai mare din partea societății civile. „Pentru mine, acesta este un subiect care nu e atât de mult adus în prim-plan.”

Pe lângă asta, Prințul Harry și Ed Sheeran au mai adus în discuție și faptul că amândoi sunt roșcați și că de cele mai multe ori, amândoi sunt criticați din cauza acestui aspect. „Oamenii pur și simplu nu înțeleg cum este pentru oamenii ca noi, cu toate glumele și comentariile răutăcioase. Cred că este timpul să ne ridicăm și să înfruntăm această situație și să spunem „noi suntem roșcați și vom lupta.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Coming soon… @teddysphotos • #WMHD

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

Prințul Harry a fost extrem de vocal cu privire la conștientizarea problemelor la nivelul sănătății mintale. De-a lungul timpului, el s-a implicat în nenumărate campanii, ba chiar a recunoscut faptul că, după moartea mamei sale, Prințesa Diana, el a fost nevoit să facă terapie ani buni.

Recent, el s-a implicat alături de soția sa, Meghan Markle, Kate Middleton și Prințul William într-o nouă campanie, la inițiativa National Health Service. Mai exact, este vorba despre un program online prin care persoanele care se confruntă cu astfel de probleme își pot personaliza un plan pe care vor să îl urmeze, în conformitate cu nevoile sale.

„Toată lumea cunoaște sentimentul acela când problemele te învăluie. Ne simțim stresați, slăbiți, anxioși și avem probleme cu somnul. Credem că nu este nimic de făcut, nimic de care să ne preocupăm,' a declarat Prințul Harry.

Citește și:
Meghan Markle, Kate Middleton, Prințul William și Prințul Harry lucrează din nou împreună pentru o cauză importantă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people