Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la slujba de Crăciun de la Sandringham

Prințesa Charlotte și Prințul George au participat la slujba de Crăciun de la Sandringham, iar cei doi au reușit să fie în centrul atenției.

Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la slujba de Crăciun de la Sandringham

Prințul George și Prințesa Charlotte au participat pentru prima dată la slujba de Crăciun de la biserica St Mary Magdalene, de la Sandringham, aceasta fiind una dintre cele mai importante tradiții pentru familia regală.

Cei doi au mers alături de părinții lor, Kate Middleton și Prințul William, salutând mulțimea adunată să îi vadă pe membri familiei regale. Prințul Louis a lipsit însă de la ceremonie, el fiind prea mic pentru a participa la acest eveniment.

Prințul George a purtat un costum bleumarin, în timp ce Prințesa Charlotte a purtat o haină verde, care se asorta perfect cu pălăria și pantofii purtați de Kate. Ducesa a purtat un palton lung gri, iar Prințul William a ales la rândul său un costum elegant.

Deși Prințul Harry și Meghan Markle au lipsit de la eveniment, ei fiind în Canada alături de Doria Ragland, alți membri ai familiei regale s-au alăturat Reginei în această zi specială, printre ei numărându-se Prințul Charles, Prințesa Anne, Camilla Parker-Bowles și Prințesa Beatrice.

Regina Elisabeta a II-a a ales o ținută festivă, Majestatea Sa purtând un costum roșu.

Citește și:
Prințul William, imagine adorabilă de Crăciun alături de cei trei copii

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people