Prințul George și Prințesa Charlotte, surprinși în imagini adorabile în parc

Prințul George și Prințesa Charlotte au participat alături de Kate Middleton la meciul de polo în care a jucat și tatăl lor, Prințul William.

Prințul George și Prințesa Charlotte, surprinși în imagini adorabile în parc

Prințul George și Prințesa Charlotte au fost surprinși în imagini adorabile în parc. Cei doi au mers alături de Kate Middleton să îl susțină pe Prințul William, care a jucat un meci caritabil de polo, Maserati Royal Charity Polo Trophy, în Gloucestershire.

https://www.instagram.com/p/Bj2rL4zhqty/?tagged=princegeorge

Pentru duminica petrecută în parc, Kate a ales o ținută simplă, o rochie Zara, iar Prințul George a purtat o pereche de pantaloni scurți și un tricou bleumarin. Prințesa Charlotte a avut o ținută adorabilă, o rochie roz, perfectă pentru această zi.

https://www.instagram.com/p/Bj2x2GCB3Un/?tagged=princegeorge

Cei doi copii au fost fotografiați în timp ce se jucau în parc. Alături de ei au fost și verișoarele lor, Savannah Phillips și Isla Phillips, copiii verișorului Prințului William, Pete Phillips. Copiii au jucat și ei polo, ziua fiind una relaxantă pentru cele două familii.

https://www.instagram.com/p/Bj3qk2Ahiaf/?tagged=thecambridges

https://www.instagram.com/p/Bj2gaIGBTpO/?tagged=princegeorge

De la eveniment a lipsit însă Prințul Louis, cel mai mic copil al Ducilor de Cambridge. Acesta nu a fost prezent nici la Parada organizată în cinstea Reginei.

Citește și:
Prințesa Charlotte nu are voie să stea la masă cu părinții ei, iar motivul este destul de ciudat

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people