Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la nunta Prințesei Eugenie

Prințul George și Prințesa Charlotte au salutat mulțimea încă din mașină, iar gestul lor ne-a cucerit!

Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la nunta Prințesei Eugenie

Astăzi, Prințul George și Prințesa Charlotte și-au îndeplinit din nou datoria de paj, respectiv domnișoară de onoare. Se pare că cei doi participă în fiecare an la o nuntă, așadar acest rol a devenit unul obișnuit pentru copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge.

https://www.instagram.com/p/Bo1QhCiBsiP/?tagged=princesscharlotte

Prințul George și Prințesa Charlotte au participat la nunta Prințesei Eugenie, verișoara tatălui lor. Cei doi, alături de ceilalți copii care au avut același rol, au purtat ținute adorabile. Fetele au avut o rochie bej cu o fundă verde, iar băieții au purtat un brâu din același material ca funda purtată de domnișoarele de onoare.

https://www.instagram.com/p/Bo1Rc-vHYEY/?tagged=princesscharlotte

Prințul George și Prințesa Charlotte au fost în centrul atenției încă de la sosirea la St. George’s Chapel, când ei au salutat mulțimea. Aceștia au fost deja familiarizați cu capela în care a avut loc ceremonia, ei având același rol și la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, care a avut loc pe 19 mai, tot pe domeniul Castelului Windsor, la St. George’s Chapel.

La ceremonia de azi Prințesa Charlotte a fost însoțită de alte domnișoare de onoare, Mia, fiica Zarei Tindall, Maud Windsor, fina Prințesei Eugenie, Theodora, fiica lui Robbie Williams și fiicele lui Autumn Phillips, Savannah și Isla. Prințul George nu a fost nici el singur, alături de el îndeplinind rolul de paj și Louis de Givenchy.

https://www.instagram.com/p/Bo1LdrsFN5E/?tagged=princesscharlotte

https://www.instagram.com/p/Bo1KHvwh2IH/?tagged=princesscharlotte

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt adorabili, nu-i așa?

Citește și:
Nunta Prințesei Eugenie – toate imaginile pe care merită să le vezi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people