Prințul George și Prințesa Charlotte au o relație specială

Prințul George și Prințesa Charlotte au o relație specială în ciuda personalității lor diferite.

Prințul George și Prințesa Charlotte au o relație specială

Prințul George și Prințesa Charlotte demonstrează că frații au întotdeauna o relație specială.

Potrivit unei surse citate de People, cei doi sunt foarte apropiați, deși au personalități complet diferite. „Ei sunt apropiați ca vârstă și petrec atât de mult timp împreună. Întâlnirile de joacă (cu alți copii) pot fi dificile, așa că învață să se bazeze unul pe celălalt.”

Cu toate acestea, deși petrec atât de mult timp împreună, Prințul George, în vârstă de 6 ani, și Prințesa Charlotte, în vârstă de 4 ani, au personalități complet diferite. Astfel, Prințul George este „mai rezervat”, în timp ce Prințesa Charlotte este „mai deschisă”.

Personalitățile celor doi ies la iveală în cadrul evenimentelor publice, exemplul perfect fiind și competiția Kings Cup de săptămâna trecută, unde cei doi au fost în centrul atenției.

Prințesa Charlotte a stat alături de mama sa și în timp ce saluta mulțimea, ea a avut și un moment de rebeliune adorabilă, făcând un gest nepotrivit. Nu este prima dată când Charlotte își arată personalitatea. La botezul Prințului Louis, ea le-a spus fotografilor prezenți la catedrală că ei nu vor veni înăuntru, reacția care a stârnit râsul tuturor.

Pe de altă parte, Prințul George este mai timid, însă Kate Middleton a reușit să îi surprindă personalitatea în imaginile postate cu ocazia aniversării acestuia.

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte, apariție adorabilă la Royal Regatta

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people