Prințul George și Prințesa Charlotte, apariție adorabilă la Royal Regatta

Prințul George și Prințesa Charlotte au atras toate privirile la faimoasa cursă organizată sub patronajul casei regale britanice.

Prințul George și Prințesa Charlotte, apariție adorabilă la Royal Regatta

Prințul George și Prințesa Charlotte și-au însoțit părinții la cursa The King’s Cup joi, 8 august. Ducele și Ducesa de Cambridge s-au întrecut cu mai multe vedete în scop caritabil, luptând pentru anumite organizații.

View this post on Instagram

It's the taking part that counts…

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Prințul William a participat la cursă pentru Child Bereavement U.K., în timp ce Kate a reprezentat Fundația Regală. La regată a participat și Bear Grylls, care a și câștigat primul loc pentru organizația Tusk, care sprijină protejării vieții sălbatice. William a terminat cursa pe locul trei, iar Kate pe locul șapte.

Dincolo de cursa intensă, atenția a fost îndreptată către Prințul George, care a purtat o un tricou în dungi și o șapcă de marinar, și Prințesa Charlotte, care a purtat o rochie Ralph Lauren. Cei doi au stat alături de bunicii lor, Carole și Michael Middleton, în timp ce Kate și William concurau.

Prințul William și Kate Middleton s-au întrecut și cu alte ocazii, aceste evenimente caritabile aflându-se mereu pe agenda lor. În 2018, în turneu în Suedia, au jucat hockey, iar în 2017 au concurat cu Prințul Harry la Maratonul Londrei.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Cât de bine îți cunoști tenul? Completează testul ACUM și câștigă super premii de la La Roche Posay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people