Prințul George ar fi dezvăluit încă din ianuarie numele bebelușului Sussex

Toți ochii au fost ațintiți asupra lui Meghan Markle și Prințul Harry atunci când au făcut cunoștință lumii cu primul lor copil.

Prințul George ar fi dezvăluit încă din ianuarie numele bebelușului Sussex

Casa Regală Britanică a dezvăluit la scurt timp după apariția primelor imagini cu bebelușul Sussex că numele acestuia este Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Deși numele ales de Ducele și Ducesa de Sussex pentru primul lor născut a fost o mare surpriză pentru toată lumea, se pare că a existat o persoană care l-a anticipat, l-a ghicit sau, cine știe, poate chiar îl cunoștea. Este vorba de Prințul George, fiul cel mare al lui Kate Middleton și Prințul William.

În luna ianuarie, o femeie care l-a întâlnit pe Prințul George a dezvăluit cum a decurs discuția lor și ce poreclă și-a ales băiatul.

Potrivit The Sun, în timp ce se juca alături de Prințesa Charlotte lângă un râu de lângă locuința bunicii Carole Middleton, Prințul George a vrut să mângâie un câine care trecea. Femeia care îl plimba l-a recunoscut imediat pe prinț, însă l-a întrebat care este numele lui.

„Doar pentru a fi prietenoasă am început o discuție și l-am întrebat pe George care este numele lui, deși era evident că știam. Spre surprinderea mea, el a spus ‘Mi se spune Archie’, zâmbind… Nu știu de ce își spune Archie, dar copiii se joacă mereu cu numele lor și mi se pare adorabil.”

Deși este foarte probabil ca porecla Prințului George să fie Archie, fanii familiei regale britanice cred că acesta i-ar fi auzit pe Meghan Markle și Prințul Harry discutând despre numele copilului lor. Indiferent de siuație, cert este că în familia regală britanică sunt acum doi Archie, unul mai simpatic decât celălalt.

Citește și:
Kate Middleton a dezvăluit ce tradiție și-ar dori să urmeze Prințul George și Prințesa Charlotte

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people