Prințesa Eugenie și Prințesa Charlotte, fotografiate într-un moment adorabil

Prințesa Eugenie a publicat o noua imagine de la nunta regală, o fotografie în care este surprins un moment adorabil cu Prințesa Charlotte.

Prințesa Eugenie și Prințesa Charlotte, fotografiate într-un moment adorabil

În cazul în care te întrebai cum decurge o ședință foto după nunta regală, Prințesa Eugenie a postat o imagine „din culisele” portretului oficial de nuntă.

Pe 12 octombrie Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit la St. George’s Chapel, la Castelul Windsor. Ceremonia a fost transmisă live în întreaga lume și am să-i vedem atunci și pe copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge, Prințul George și Prințesa Charlotte.

Cei doi au fost în centrul atenției, așa cum era de așteptat și apar și în portretul oficial de nuntă. Mai mult decât atât, într-o fotografie postată de Prințesa Eugenie, fotograful Alex Bramall a surprins un moment adorabil între ea și Prințesa Charlotte. Mireasa este înconjurată de domnișoarele de onoare, iar în mijlocul lor Prințesa Charlotte râde. Eugenie o privește adorabil, iar momentul este unul care ne-a cucerit!

Prințesa Eugenie a postat această fotografie pentru a mulțumi tuturor celor care i-au ajutat în această zi specială. „Jack și cu mine dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au făcut ziua atât de special și mulțumim pentru toate urările minunate”, a scris Prințesa.

Fotograful Alex Bramall a mulțumit la rândul său cuplului pentru că i-au oferit acest rol. „A fost o onoare și un privilegiu să fotografiez acest moment special. Felicitări Prințesei Eugenie și lui Jack Brooksbank.”

Citește și:
Prințul George și Prințesa Charlotte, în centrul atenției la nunta Prințesei Eugenie

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people