Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit astăzi, ceremonia având loc la St. George’s Chapel, același loc în care s-au căsătorit și Prințul Harry cu Meghan Markle.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank s-au căsătorit astăzi, 12 octombrie, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la St. Georges Chapel, pe domeniul Castelului Windsor.

Prințesa Eugenie este nepoata Reginei Elisabeta a II-a, așadar la eveniment au fost prezenți cei mai importanți membri ai familiei regale, printre care Regina, Prințul Philip, Prințul Charles, Ducele și Ducesa de Cambridge, Ducele și Ducesa de Sussex, Prințesa Anne, fiica Reginei, Zara Tindall, precum și Pippa Middleton, sora lui Kate. Prezența acesteia a fost neașteptată, deoarece ea urmează să devină mamă în curând.

https://www.instagram.com/p/Bo1IYhdA4mS/?tagged=queenelizabeth

https://www.instagram.com/p/Bo1D4CEg2KK/?taken-by=people

Prințesa Eugenie a ales-o pe sora ei, Prințesa Beatrice să îi fie domnișoară de onoare, iar cavaler a fost fratele lui Jack Brooksbank, Thomas. Prințul George și Prințesa Charlotte, copiii Ducilor de Cambridge, au avut și ei un rol special, de paj și domnișoară de onoare. Ca de obicei, cei doi au fost în centrul atenției.

View this post on Instagram

Sarah, Duchess of York and Princess Beatrice of York arrived at the West Step of St George's Chapel in Windsor. Princess Beatrice is wearing an outfit by Ralph and Russo and a hat by Sarah Cant. Sarah, Duchess of York is wearing a dress designed by local Windsor company Emma Louise Design, with a vintage Manolo Blahnik bag. The bag was carried by Susan Barrantes at the Wedding of The Duke and Duchess of York in 1986. Should I post all the pictures and videos from the #RoyalWedding ? ________________________________________ #PrincessBeatrice#PrincessOfYork#PrincessOfUnitedKingdom#BritishRoyalFamily#HouseOfWindsor#MountbattenWindsor#RoyalFamily#RoyalWedding#DuchessOfYork#SarahFerguson

A post shared by since 23-09-2015❤ (@worldofroyals) on

https://www.instagram.com/p/Bo1GGXqhkLn/?tagged=meghanmarkle

Prințesa Eugenie a sosit alături de tatăl ei, Prințul Andrew, într-un Rolls Royce Phantom VI din anul 1977, aceeași mașină în care a sosit și Kate Middleton la nunta sa cu Prințul William în 2011.

https://www.instagram.com/p/Bo1FgO1nLtn/?tagged=princesseugenie

https://www.instagram.com/p/Bo1FeNXAPa3/?tagged=princesseugenie

Prințesa Eugenie a purtat o rochie creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, cei care au fondat brandul londonez Peter Pilotto, în 2007. Mireasa a purtat tiara Greville Emerald Kokoshnik, dăruită pentru această ocazie de Majestatea sa, Regina Elisabeta a II-a, însă a ales să nu poarte și voal. Pantofii sunt o creație Charlotte Olympia.

https://www.instagram.com/p/Bo1Ff66gaO0/?tagged=princesseugenie

În cadrul ceremoniei, Prințesa Beatrice, sora și domnișoara de onoare a Prințesei Eugenie, a recitat și un fragment din opera lui F. Scott Fitzgerald, „The Great Gatsby”.

Totodată, la ceremonie au cântat Carlo Bernini și Andrea Bocelli, acompaniați de Royal Philharmonic Orchestra.

După încheierea ceremoniei, Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank au salutat mulțimea din caleașca Scottish State Coach, o caleașcă cunoscută inițial drept Cambridge Coach și recondiționată apoi între 1968-1969.

https://www.instagram.com/p/Bo1KiDLHgE-/?tagged=princesseugenie

Citește și:
Nunta Prințesei Eugenie: tot ce trebuie să știi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people