Prințesa Diana ar fi trebuit să joace în continuarea filmului Bodyguard

Este cu siguranță una dintre cele mai surprinzătoare știri pe care le-am aflat despre Prințesa Diana.

Prințesa Diana ar fi trebuit să joace în continuarea filmului Bodyguard

Actorul Kevin Costner susține că Prințesa Diana trebuia să joace alături de el în continuarea filmului de mare succes Bodyguard. Pelicula lansată în 1992 a avut-o în rolul principal feminin pe regretata cântăreață Whitney Houston și s-a bucurat de larg succes, iar coloana sonoră a filmului rămâne și azi în topul celor mai bine vândute.

Într-un interviu acordat revistei People, actorul a dat detalii despre rolul pe care ar fi trebuit să îl interpreteze Prințesa Diana. „Nimeni nu a știut despre acest plan timp de aproape un an”, a spus actorul, dezvăluind că el a primit scenariul filmului cu doar o zi înainte ca Prințesa Diana să moară în accidentul de mașină, în august 1997.

Potrivit declarațiilor lui Costner, filmul Bodyguard 2 ar fi trebuit să se concentreze pe personajul masculin Frank Farmer (Kevin Costner), care era angajat să protejeze personajul feminin, cel interpretat de Prințesa Diana, de paparazzi și orice alte amenințări și, bineînțeles, ar fi existat și o poveste de dragoste între cele două personaje principale.

Costner a mai vorbit și despre o conversație telefonică pe care a avut-o cu regretata Prințesă cu privre la scenele romantice pe care ar fi trebuit să le interpreteze împreună. „Îmi amintesc că a fost incredibil de drăguță la telefon și chiar m-a întrebat dacă va exista o scenă în care ne sărutăm”.

„M-a întrebat într-un mod foarte politicos – era un pic neliniștită pentru că viața ei era atât de urmărită. I-am spus că da, că va exista, dar că vom face ca toate lucrurile să fie ok”, a mai declarat Kevin Costner.

Actorul a dezvăluit că persoana care a ajutat foarte mult la realizarea scenariului și la intermedierea participării Prințesei Diana în acest film a fost Sarah Ferguson, Ducesa de York. „Sarah a fost foarte importantă”, a mai spus Costner. „O voi respecta întotdeauna pe Sarah pentru că ea este cea care a intermediat convorbirea dintre mine și Diana. Ea ne-a susținut mereu”.

Citește și:
Prințul William povestește despre momentele dificile prin care a trecut după moartea mamei sale, Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people