Prințesa Charlotte a fost „șefa” domnișoarelor de onoare de la nunta regală

Prințesa Charlotte a fost pentru a doua oară domnișoară de onoare, de această dată la nunta unchiului său, Harry, și a lui Meghan Markle.

Prințesa Charlotte a fost "șefa" domnișoarelor de onoare de la nunta regală

La doar trei ani, Prințesa s-a arătat extrem de organizată. Pe lângă faptul că Charlotte a avut cel mai drăgălaș salut, a avut grijă ca toți copii să-și facă treaba corect.

O sursă a declarat că, la un moment dat, o domnișoară de onoare a vrut să plece, însă Prințesa Charlotte i-a spus: „Nu poți pleca încă. Trebuie să așteptăm până când ni se spune să facem altceva'.

Nu ignora însă nega faptul că doica lui Charlotte, Maria Teresa Turrion Borrallo, i-a „îndulcit' pe copii oferindu-le bomboane. „Stăteam chiar în fața lor și am observat că Maria le oferea bomboane pentru a-i ține sub control, ceea ce mi s-a părut amuzant', a mai susținut un invitat.

În timpul evenimentului, Prințesa a scos limba în fața fotografilor exact ca unchiul său Harry, când acesta era copil în 1988. Una peste alta, Charlotte s-a arătat foarte fericită la nunta regală, și măgulită de toată atenția primită.

Citește și:
Portretele oficiale de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle aduc un omagiu discret Prințesei Diana

Text: Smaranda Olariu
Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people