Nunțile Regale – ce ținute alege nobilimea pentru astfel de evenimente

Dacă ai crezut că s-a terminat sezonul nunților regale, te înșeli amarnic. Familia regală a Suediei a celebrat și ea un eveniment la fel de elegant și de important.

Nunțile regale abia au început cu Prințul Harry și Meghan Markle dând startul sezonului cu pricina. La două săptămâni după ce Ducele și Ducesa de Sussex au spus DA în fața a 600 de invitați și milioanelor de oameni care au privit nunta prin transmisiune live, iată că și familia regală a Suediei și-a celebrat un eveniment asemănător. Louise Gottlieb și Gustav Thott, prieteni de-ai Prințesei Madeleine, s-au căsătorit în Södermanland.

Bineînțeles că majoritatea celor cu sânge albastru și-au făcut prezența, fiindcă nunțile regale sunt mereu un prilej de-ai aduna pe toți la un loc. Printre aceștia s-au numărat și părinții Prințesei Madeleine, Regina Silvia și Regele Carl XVI Gustav, sora ei, moștenitoarea la tron Prințesa Victoria și fratele acesteia, Prințul Carl Philip, conform publicației People.

Prințesa Sofia a venit la brațul soțului ei, Carl Philip, pentru ceremonie și a furat privirile tuturor într-o rochie absolut senzațională galbenă, cu crăpătură pe margine. Look-ul a fost unul glamouros, în comparație cu outfit-urile destul de formale și standard pe care le alege în zilele normale.

Accesorizarea a fost și ea interesantă, frumoasa Sofia alegând o gentă tip plic aurie încrustată cu pietre prețioase, iar cerceii sclipitori nu au lipsit nici ei. Brățările mari au completat ținuta într-un mod armonios. Pentru un plus de eleganță, ea a ales să încalțe o pereche de pantofi cu platformă albi.

Prințesa Victoria, moștenitoarea la tron, a mers pe un look mai conservator, dar la fel de elegant. Aceasta s-a îmbrăcat într-o rochie roz, semnată Jenny Packham (unul dintre designerii preferați ai lui Kate Middleton), cu mâneci și decolteu tip bărcuță. Ceea ce scoatea rochia din anonimat au fost aplicațiile florale din partea de sus a acesteia. La fel ca Prințesa Sofia, aceasta a purtat broșa regală în piept.

Ceremonia somptuoasă a fost urmată de o recepție la casa de vară a familiei, unde a avut loc o cină, iar apoi invitații s-au putut distra dansând și bucurându-se de o seară de neuitat.

Abia așteptăm să mai vedem ce mai urmează, fiindcă nunțile regale sunt mereu locul unde vedem cele mai elegante și mai preșioase rochii, iar fotografiile ne taie întotdeauna respirația. Intră în galerie să vezi mai multe momente de la superbul eveniment.

Citește și:
Prințesa Charlotte nu are voie să stea la masă cu părinții ei, iar motivul este destul de ciudat

Foto: Instagram/Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people