Nunta Prințesei Eugenie va fi diferită de cea a Prințului Harry din mai multe aspecte foarte importante

La începutul acestui an, Prințesa Eugenie, fiica Prințului Andrew, a anunțat că s-a logodit, nunta urmând să aibă loc în data de 12 octombrie 2018.

Nunta Prințesei Eugenie va fi diferită de cea a Prințului Harry din mai multe aspecte foarte importante

Prințesa Eugenie se va căsători cu partenerul său de peste 7 ani, Jack Brooksbank, ambasadorul brandului de tequila Casamigos.

De când cei doi și-au anunțat logodna, iar Regina le-a oferit binecuvântarea, spunând că Jack este un tânăr minunat', aceștia au început pregătirile pentru marea zi. Astfel, spațiul ales pentru oficierea căsătoriei va fi în Capela Sf.George din Castelul Windsor, exact același loc unde Prințul Harry și Meghan Markle și-au ținut ceremonia de nuntă în luna mai a acestui an.

Probabil că acesta va fi singurul aspect pe care cele două nunți regale îl vor avea în comun. Nunta Prințesei Eugenie va fi cu siguranță diferită de cea a vărului său.

În primul rând, spre deosebire de nunta lui Prințului Harry cu Meghan Markle, nunta dintre Eugenie și Jack va avea o atmosferă mult mai intimă și nici nu va fi televizată.

Pe urmă, Eugenie și Jack vor avea probabil o listă de invitați mult mai redusă decât cea a Ducelui și a Ducesei de Sussex. Motivul pentru acest lucru constă în faptul că Prințesa Eugenie nu este ceea ce se numește working royal', nu lucrează momentan, iar numele său nu figurează în cadrul unor angajamente oficiale și nici ca Patron pentru anumite organizații de caritate. Cu toate acestea, Eugenie, având o diplomă în literatura engleză și istoria artei de la Universitatea Newcastle, a lucrat pentru o casă de licitație în New York și pentru galeria de artă Hauser & Wirth din Londra.

Chiar dacă lista de invitați va fi mai scurtă, aceasta nu va fi lipsită de nume sonore. Printre prietenii apropiați se numără și staruri pop precum Ellie Goulding, actori de la Hollywood precum George Clooney, în același timp partener de afaceri cu Jack și bineînțeles, însoțit de Amal Clooney. În plus, Cara Delevigne, Mila Kunis, Ashton Kutcher și familia Beckham au de asemenea o relație de prietenie cu frumosul cuplu și de aceea, ne așteptăm să își facă apariția.

Citește și:
Prințesa Eugenie vorbește cu sinceritate despre afecțiunea de care suferă

Text: Monica Olaru
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people