Michelle Obama vorbește sincer despre creșterea celor două fiice ale sale la Casa Albă

Ne-am întrebat de nenumărate ori cum au reușit Michelle și Barack Obama să-și crească cele două fiice la Casa Albă, și în același timp să le ofere o viață normală.

Michelle Obama vorbește sincer despre creșterea celor două fiice ale sale la Casa Albă

Michelle Obama a fost invitată în podcast-ul lui Conan OBrien, unde a vorbit despre provocările creșterii celor două fiice ale sale, Malia Obama, în vârstă de 20 de ani, și Sasha Obama, în vârstă de 17 ani, la Casa Albă.

„A trebuit să fim părinți creând o bulă de normalitate într-o lume destul de nebună, de anormală. Am petrecut opt ani spunându-ne: „Este în regulă. Vom fi în regulă, este normal, doar mergi la școală. Ai bărbați cu arme… știi ce, ești în siguranță, nu te plânge! Ai mâncare, așa că nu te plânge'. A fost foarte dificil să le menținem în realitatea lor. Să ne asigurăm că mergem la conferințele părinte-profesor, și că mergem la meciuri și că stăm pe margine alături de ele', povestește Michelle.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Theres never a dull moment with you, Conan. Thanks for the laughs! Listen in at https://apple.co/TeamCoco. #IAmBecoming

O postare distribuită de Michelle Obama (@michelleobama) pe


Fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a adăugat că un lucru foarte important a fost ca Sasha și Malia să aibă petreceri în pijamale cu prietenele, la fel ca restul copiilor de vârsta lor. „Veneau copii să doarmă la noi. Îmi admir copiii pentru modul în care au reușit să reziste cu grație și calm. Au fost nevoite să sacrifice o bună parte din copilărie, trăind în această lumină și fiind subiectul a câtorva lucruri neplăcute și învățând, la o vârstă foarte fragedă, cum îți revii din asta. Ele erau cele care mergeau în fiecare zi în lume, încercând să fie niște fete normale', a încheiat Michelle.

Citește și:
Meghan Markle și Prințul Harry, apariție elegantă la un botez regal

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people