Mesajul special transmis de Cleopatra Stratan logodnicului său, Edward Sanda, cu ocazia zilei de naștere

Edward Sanda a împlinit 24 de ani, iar iubita lui, Cleopatra Stratan, i-a transmis pe rețelele de socializare un mesaj emoționant.

Mesajul special transmis de Cleopatra Stratan logodnicului său, Edward Sanda, cu ocazia zilei de naștere

Edward Sanda a împlinit 24 de ani pe data de 11 iulie. Cu această ocazie, Cleopatra Stratan, iubita artistului, i-a transmis acestuia în mediul online un mesaj emoționant de dragoste.

„Dragostea mea, astăzi împlinești 24 de veri. Sunt atât de recunoscătoare că te am și că fac parte din viața ta ca iubită, soție, prietenă și parteneră for life! Îți doresc tot binele, succesul și norocul din Univers, iar iubirea, dragostea și afecțiunea îți garantez că o vei avea mereu de la mine! TE IUBESC INFINIT!!!”, a fost mesajul scris de Cleopatra Stratan pe Instagram, însoțit de o fotografie cu ea și Edward Sanda.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

Edward Sanda a avut parte și de o surpriză din partea Cleopatrei Stratan. Artistul a susținut un concert la Iași, iar iubita lui a urcat pe scenă însoțită de tatăl ei, Pavel Stratan, moment în care i-au cântat lui Edward Sanda „la mulți ani” alături de persoanele prezente la concert. Cântărețul a împărtășit un video pe rețelele de socializare cu acest moment pregătit de Cleopatra. „Speechless… a fost magic aseară la Iași! Mulțumesc pentru această surpriză specială @cleopatrastratan, @pavelstratan”, a scris Edward Sanda pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Edward Sanda (@edwardsandaofficial)

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu din februarie 2020. Cei doi au fost inițial foarte buni prieteni și s-au întâlnit cu mai multe ocazii la studioul unde înregistrau piese, iar ulterior relația lor a evoluat. Pe 6 octombrie 2020, artista a împlinit 18 ani și tot atunci a anunțat că s-a logodit cu partenerul ei.

Cei doi au vorbit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars despre pregătirile pentru nuntă și au dezvăluit când va avea loc. Au povestit că își doresc să aibă parte de un eveniment simplu și restrâns, alături de familie și persoanele apropiate. „Vara asta, la final. Aproape de septembrie. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile dar le pregătim pe toate din timp. Pentru noi, nunta e un eveniment simplu deoarece noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem să facem totul la nivel de suflet, simplu și restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă.”

Citește și:
Mădălina Ghenea răspunde perfect acuzațiilor că ar fi avut prea multe relații, dar nu ar trebui să o facă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people