Mesajele transmise de Regele Charles al III-lea și Ducii de Cambridge după anunțul morții Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit la vârsta de 96 de ani.

Mesajele transmise de Regele Charles al III-lea și Ducii de Cambridge după anunțul morții Reginei Elisabeta a II-a

Regina Elisabeta a II-a a murit în după amiaza zilei de 8 septembrie 2022 la vârsta de 96 de ani. După anunțul că Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață, Regele Charles al III-lea, Prințul William și soția lui, Kate Middleton, i-au adus un omagiu emoționant.

Familia Regală Britanică a emis un comunicat, în numele lui Charles, fiul Reginei Elisabeta a II-a, cel care devine noul Rege al Marii Britanii după moartea mamei sale. Regele Charles al III-lea este și primul membru al familiei regale care a transmis un mesaj după anunțul morții Reginei Elisabeta a II-a.

„Moartea iubitei mele Mame, Majestatea Sa Regina, este un moment de o tristețe profundă pentru mine și toți membrii familiei mele. Deplângem profund trecerea în neființă a unui suveran atât de prețuit și a unei mame îndrăgite. Știu că pierderea ei va fi profund simțită în toată țara, în rândul teritoriilor și în Commonwealth și de nenumărați oameni din întreaga lume. În timpul acestei perioade de doliu și schimbare, familia mea și cu mine vom fi consolați și susținuți de respectul și afecțiunea profundă care i-au fost purtate Reginei.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily)

De asemenea, pe contul oficial de Instagram, Prințul William și Kate Middleton au transmis un mesaj prin intermediul căruia dezvăluie că Regele Charles al III-lea și soția lui, Camilla, vor rămâne la Balmoral peste noapte. În același mesaj, se precizează și faptul că la Londra se vor întoarce mâine.

„Regina Elisabeta a II-a a murit în liniște la Balmoral în această după-amiază. Regele și Regina Consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară și se vor întoarce la Londra mâine”, se arată în mesajul transmis de Ducii de Cambridge. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Duke and Duchess of Cornwall and Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Citește și:
Viața Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, portretul celui mai longeviv suveran

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people