Melania Trump dezvăluie decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă

Crăciunul se apropie, iar Melania Trump a început deja să intre în spiritul sărbătorilor și să decoreze Casa Albă.

Melania Trump dezvăluie decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, a oferit publicului un tur virtual Casei Albe, pe Twitter, decorată festiv pentru Crăciun. Tema de anul acesta este American Treasures (Comori americane), iar decorațiunile onorează patrimoniul național cu simboluri patriotice.

De exemplu, Aripa de Est prezintă bradul familiei Gold Star, decorat de către familiile Gold Star și reprezentând un omagiu adus trupelor și familiilor care s-au sacrificat pentru protejarea și libertatea țării. Bradul este umplut cu stele aurii și panglici patriotice, iar vizitatorii Casei Albe sunt încurajați să scrie mesaje pe tablete celor prezenți la datorie.

Tot în partea de Est, peste 40 de brazi aliniază perfect pereții. Potrivit Casei Albe, Camera de Est a fost decorată pentru a exprima „diversitatea și ingeniozitatea arhitecturii și design-ului american”, prin creația a patru structuri unice deasupra șemineului. În Camera Albastră, vizitatorii pot admira bradul oficial de Crăciun al Casei Albe, înalt de cinci metri, decorat cu o panglică albastră lungă de 152 de metri, aceasta incorporând fiecare stat și teritoriu brodat cu aur.

Decorațiunile continuă în toată clădirea, iar potrivit Casei Albe, în Camera Cinei se găsesc simbolurile naționale ale Americii, inclusiv vulturul, trandafirul și stejarul. Camera găzduiește și casa din turtă dulce, care a fost creată să arate exact ca parcul National Mall.

https://twitter.com/FLOTUS/status/1066446658517516289

Familia Trump a început pregătirile încă de săptămâna trecută. Melania a postat mai multe fotografii pe contul de Twitter, inclusiv cu voluntarii care decorează Casa Albă, mulțumindu-le în descriere pentru munca depusă.

Citește și:
Melania Trump a ales o ținută neobișnuită pentru un eveniment dedicat Zilei Recunoștinței, iar reacția publicului a fost pe măsură

Foto: Twitter, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people