Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost prezenți la ziua de naștere a lui Kate Middleton

Relația dintre cele mai discutate cupluri regale ridică din ce în ce mai multe întrebări.

Meghan Markle și Prințul Harry nu au fost prezenți la ziua de naștere a lui Kate Middleton

Potrivit mai multor surse apropiate familiei regale, Ducesa de Cambridge și-a petrecut ziua de naștere alături de prieteni și familie. Printre invitați s-au numărat Thomas van Straubenzee, James și Laura Meade, Tom și Davina Barber, precum și Tom și Harriet Sutton. Cu toate acestea, se pare că fratele Prințului William și soția sa nu au fost prezenți la aniversarea care a avut loc weekend-ul trecut, în Norfolk.

Totuși, nu se știe dacă Harry și Meghan nu au fost invitați sau nu au putut ajunge. Câteva surse susțin că cei doi ar fi fost într-o mini vacanță în acea perioadă. Deși circumstanțele în privința aniversării încă sunt neclare, Meghan și Kate s-au comportat perfect normal în cadrul ultimei apariții publice împreună, la ceremonia de Crăciun din Sandringham, alături de soții lor și alți membri ai familiei regale.

Atât Prințul William și Kate Middleton, cât și Prințul Harry cu Meghan Markle, vor fi văzuți împreună la celebrarea nașterii primului copil al Ducelui și Ducesei de Sussex, din luna aprilie.

Citește și:
Lady Gaga a vorbit despre semnificația melodiei „Shallow' pe scena Critics Choice Awards 2019

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people