Meghan Markle încalcă din nou regulile când vine vorba de nunta ei cu Prințul Harry

Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal și alege să facă schimbări importante pentru nunta ei cu Prințul Harry.

Meghan Markle încalcă din nou regulile când vine vorba de nunta ei cu Prințul Harry

Meghan Markle va face în curând parte din familia regală, însă asta nu o oprește să ia propriile decizii când vine vorba despre cea mai așteptată nuntă a anului. Ea a decis să nu respecte toate regulile existente până acum, făcând mici schimbări.

De exemplu, invitații vor servi tort de banane în locul tortului tradițional cu fructe. Totodată, Meghan Markle își dorește să fie condusă la altar de către mama ei, Doria Ragland și nu de către tatăl său, așa cum este tradiția.

Ultima schimbare despre care apropiații familiei regale vorbesc este decizia lui Meghan de a ține un discurs la nuntă. Potrivit The Times, ea dorește să transmită un mesaj emoționant pentru viitorul ei soț și să mulțumească Reginei, familiei și prietenilor.

Potrivit protocolului cei care pot ține un discurs sunt tatăl miresei, domnișoara de onoare și cavalerul de onoare, așadar dorința lui Meghan este puțin neobișnuită, însă având în vedere că fosta actriță a avut până acum discursuri impresionante, nu este o idee atât de rea.

Mai mult, o sursă a declarat că tatăl lui Meghan s-ar putea să nu țină deloc un discurs, iar Harry crede că este o idee minunată ca viitoarea sa soție să poată face acest lucru.

Mai sunt câteva luni până la eveniment, însă cu siguranță vom afla și mai multe detalii despre cea mai așteptată nuntă a anului.

Citește și:
Meghan Markle a dezvăluit un secret interesant despre Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people