Meghan Markle a avut parte de o reuniune surprinzătoare în Noua Zeelandă

Meghan Markle a avut parte de o reuniune surprinzătoare în turneul regal în Noua Zeelandă,

Meghan Markle a avut parte de o reuniune surprinzătoare în Noua Zeelandă

Meghan Markle și Prințul Harry se află în Noua Zeelandă, urmând ca turneul regal să se încheie săptămâna aceasta.

Cei doi au ajuns în Auckland marți, iar ei au fost întâmpinați de o mulțime de fani. În plimbarea lor, Meghan s-a întâlnit cu o persoană specială, o fană cu care vorbea prin mesaje private pe Instagram înainte ca Ducesa să își închidă toate conturile de social media.

Omid Scobie, comentator regal, a vorbit despre întâlnirea surprinzătoare: „Astăzi am văzut-o pe Meghan reunită cu o fană cu care obișnuia să vorbească prin mesaje private pe Instagram. @1NewsNZ a fotografiat momentul în care @bellisariho a întâlnit-o pe Ducesă și i-a înmânat o scrisoare.”

Scobie a povestit și ce a declarat Hannah despre mesajele pe care și le trimitea cu Meghan Markle: „Ea îmi spunea să învăț la facultate și mă încuraja să fiu eu însămi.”

Acesta nu a fost însă singurul moment adorabil al vizitei. Un alt fan al familiei regale, Max Henry, în vârstă de 10 ani, i-a întâlnit pe Ducele și Ducesa de Cambridge în 2014, iar acum el și-a completat colecția de fotografii cu cei patru membri pozând alături de Harry și Meghan.

Ducele și Ducesa de Sussex au vorbit cu mai mulți copii prezenți la întâlnire, printre care și o fetiță de 11 ani, care este deja o antreprenoare de succes. Aceasta a creat o gelatină (slime) și a lansat un brand numit #SlimePrincess. Ideea ei a impresionat-o pe Meghan Markle, aceasta sfătuind-o să continue munca pe care o face acum.

Pentru această zi, Meghan Markle a purtat o rochie Brandon Maxwell, un trenci Burberry și pantofi cu toc Stuart Weitzman.

Citește și:
Meghan Markle ține un discurs despre dreptul la vot al femeilor și devine prima Ducesă care se declară feministă

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people