Kris Jenner a dezvăluit care este sursa de inspirație pentru numele pe care l-au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru fiul lor, Psalm

Kris Jenner a dezvăluit de unde s-au inspirat Kim Kardashian și Kanye West în alegerea numelui pentru fiul lor, Psalm.

Kris Jenner a dezvăluit care este sursa de inspirație pentru numele pe care l-au ales Kim Kardashian și Kanye West pentru fiul lor, Psalm

Kris Jenner a vorbit cu ET despre numele ales de Kim Kardashian și Kanye West pentru băiețelul lor în cadrul Galei Fresh Air Fund’s Annual Spring Benefit, eveniment în cadrul căruia a fost onorat Tommy Hilfiger, acesta fiind unul dintre mai importanți susținători ai organizației.

Kim Kardashian a postat prima imagini cu fiul ei și a dezvăluit și numele acestuia, Psalm West. Evident, alegerea a stârnit o mulțime de întrebări, iar Kris Jenner a explicat cum au ajuns Kim și Kanye la acest nume.

„Sursa de inspirație a fost Cartea Psalmilor din Biblie. Cred că este un mod minunat de a sărbători ce simt. Iar el este o adevărată binecuvântare, este perfect”, a declarat aceasta pentru ET.

Vedeta a explicat că până acum tot ce face nepotul ei este adorabil.

Kris Jenner a vorbit și despre petrecerea organizată pentru lansarea liniei de skincare a fiicei sale, Kylie Jenner.

„A fost o petrecere minunată, deoarece era ceva de care Kylie a fost foarte pasionată. Unul dintre visurile a fost să poată face o linie de skincare și am lansat-o în această dimineață și a fost un real succes. Sunt foarte mândră de ea”, a spus vedeta.

Kris Jenner a explicat totodată că deși este greu să reunească întreaga familie, pentru momentele importante ei sunt mereu împreună. „Când unul dintre noi face ceva atât de special, nici nu există întrebarea. Suntem acolo. Ne suntem alături pentru că asta facem. Am fost atât de mândră de fiicele mele pentru că au sprijinit-o pe sora lor și au sărbătorit. A fost distractiv.”

Citește și:
Prima imagine cu Psalm West, al patrulea copil al lui Kim Kardashian

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people