Kim Kardashian, o nouă relație? Cine ar fi bărbatul din viața vedetei

Kim Kardashian ar forma un cuplu cu sportivul Odell Beckham Jr., în vârstă de 31 de ani.

Kim Kardashian, o nouă relație? Cine ar fi bărbatul din viața vedetei

Potrivit mai multor surse apropiate, Kim Kardashian ar avea o nouă relație. Publicația Marca a anunțat recent că fondatoarea Skims în vârstă de 43 de ani ar forma un cuplu cu jucătorul echipei Baltimore Ravens, Odell Beckham Jr., în vârstă de 31 de ani. Chiar dacă cei doi ar fi început să se vadă încă din luna septembrie, până acum niciunul dintre ei nu a confirmat relația.

Sursele afirmă că relația lor progresează cu prudență, aceștia încercând să se obișnuiască cu stilurile de viață diferite pe care le au. În timp ce Kardashian adoră să fie în lumina reflectoarelor, Beckham Jr., în vârstă de 31 de ani, preferă să fie mai discret.

O persoană apropiată a mai declarat pentru publicația People că momentan cei doi au o relație casual, și că nu se grăbesc să o transforme într-una serioară. Cu toate astea, Kim Kardashian și Odell Beckham Jr. au fost văzuți împreună săptămâna trecută la evenimentul de dinaintea Premiilor Grammy organizat de Jay-Z în West Hollywood.

Recent, Kim Kardashian a fost surprinsă alături de Kanye West la restaurantul Nobu din Malibu. Vedeta de reality TV în vârstă de 43 de ani a avut parte de o rară reuniune de familie cu rapperul în vârstă de 46 de ani pentru cina fiicei lor, North West, în vârstă de 10 ani, cu prietenii ei de la școală.

Foștii soți au fost văzuți sosind la câteva minute distanță, iar actuala soție a lui West, Bianca Censori, nu a luat parte la întâlnire. Fiica lor cea mare, North, și prietenele ei au purtat toate tricouri supradimensionate cu mâneci lungi „Vultures” pentru a sărbători viitoarea lansare a albumului lui Ye, „Vultures.”

Câteva ore mai târziu, West avea să posteze o fotografie extrem de picantă cu soția sa, înainte de a-și șterge complet contul de Instagram, fiind vorba, cel mai probabil, despre o strategie de marketing pentru lansarea albumului său.

Pentru reîntâlnirea lor, Kim Kardashian a purtat un top decupat, asortat cu pantaloni cu talie înaltă din catifea. Ea a ales un trenci lung de catifea din material asortat și botine din piele întoarsă. Fondatoarea SKIMS a fost văzută ieșind cu telefonul mobil într-o mână și cu o geantă de la Balenciaga. North, precum și verișoara ei, Penelope Disick, în vârstă de 11 ani, și prietenele lor au purtat topuri Vultures asortate și pantofi sport Yeezy.

Kanye West a uimit într-un look care a atras toate privirile și pe care l-a purtat în ultima vreme. El a ales o jachetă bomber din piele combinată cu blugi cu efect ceruit și cizme fără șireturi. Câștigătorul a 24 de premii Grammy și-a acoperit fața cu o mască neagră subțire, pe care a purtat-o și când s-a urcat în Range Rover-ul său.

Kanye West s-ar putea să se pregătească pentru lansarea viitorului său album, în colaborare cu Ty Dolla $ign, 41. Într-o postare ștearsă între timp, West a împărtășit un trailer pentru Vultures și a dezvăluit că vor lansa albumul în trei volume separate. Prima ediție, care a fost amânată de mai multe ori de la o sesiune de ascultare transmisă live în Miami la sfârșitul anului trecut, este programată pentru 9 februarie. Al doilea volum este așteptat pentru 8 martie, iar următorul va fi lansat pe 5 aprilie.

Citește și:
Megan Fox, apariție provocatoare la petrecerea dată în cinstea Premiilor Grammy

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people