Khloe Kardashian a dezvăluit care este numele fiicei sale

Khloe Kardashian a dezvăluit care este numele fiicei sale, iar Kris Jenner a explicat de ce a ales fiica sa acest nume.

Khloe Kardashian a dezvăluit care este numele fiicei sale

Ne-am obișnuit deja ca membrii familiei Kardashian să dea nume atipice copiilor (North West, Saint West), iar Khloe se pare că urmează acest model.

Khloe Kardashian a devenit mama unei fetițe săptămâna trecută și, deși relația ei se află în atenția presei din cauza faptului că Tristan Thompson, tatăl fiicei sale, ar fi înșelat-o pe aceasta, vedeta a preferat să ignore aceste lucruri și să confirme pe Instagram că a devenit mamă.

Vedeta TV a dezvăluit în descrierea imaginii numele fiicei sale „Micuța noastră fiică, True Thompson, ne-a furat inimile și suntem compleșiți de iubire. Este o binecuvântare să primim acest înger în familie! Mami și tati te iubesc True!”


Din această descriere înțelegem că Tristan și Khloe au rămas împreună, așa cum au declarat mai multe surse zilele trecute.

Deși alegerea numelui ți se pare ciudată, Kris Jenner a explicat de ce fiica sa a ales acest nume. Se pare că nu este o ironie la situație dintre Tristan și Khloe (True – calitate care arată că este adevărat, în conformitate cu realitate), ci pur și simplu un nume care a existat în familie, o moștenire.

Știm deja că mama surorilor Kardashian-Jenner este cea care a confirmat vestea nașterii nepoatei sale, așadar era de așteptat ca ea să posteze mai multe detalii. Kris a explicat într-o postare pe Twitter că numele bunicului ei (din partea tatălui) a fost True Otis Houghton, iar numele tatălui ei a fost Robert True Houghton. Practic, așa cum a spus și Kris, este o tradiție de familie.

Abia așteptăm primele imagini cu micuța True, însă până atunci toată lumea se întreabă dacă Tristan și Khloe au ales acest nume înainte sau după infidelitatea jucătorului de baschet?

Citește și:
Cum reacționează familia Kardashian la acuzațiile de infidelitate aduse lui Tristan Thompson

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people