Kendall Jenner și-a schimbat culoarea părului, iar noul look i se potrivește de minune

Când vine vorba despre familia Kardashian - Jenner, nu putem spune că ne miră schimbările de look.

Kendall Jenner și-a schimbat culoarea părului, iar noul look i se potrivește de minune

Cu toate acestea, Kourtney Kardashian și Kendall Jenner sunt singurele care și-au păstrat look-ul (mai exact culoarea părului) neschimbat în ultimii ani.

Ei bine, Kendall pare că a decis să facă o schimbare la acest capitol. În urmă cu câteva zile ea a fost văzută pe străzile din New York cu look-ul neschimbat, însă imaginea pusă pe Instagram Stories le-a indicat fanilor faptul că tânara a decis să își schimbe culoarea părului, iar acum este blondă.

Fanii lui Kendall nu au însă de ce să se îngrijoreze pentru că, cel mai probabil, schimbarea de look este doar o perucă pe care modelul a purtat-o pe catwalk în cadrul prezentării colecției Burberry primăvară-vară 2020, care a avut loc la Săptămâna Modei de la Londra.

Și, sincere să fim, chiar i se potrivește acest look și poate ar trebui să îl ia în considerare și pentru o schimbare definitivă.

Nu este prima dată când Kendall și-a schimbat look-ul pentru un show de modă. Ea a purtat o perucă blondă și în 2016, în cadrul prezentării colecției Balmain Toamnă-Iarnă 2016.

Citește și:
Kim Kardashian dezvăluie cel mai jenant lucru pe care l-a căutat pe Google în ultima vreme

Foto: Profimedia, Imaxtree, Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people