Jennifer Garner are o relație de mai bine de șase luni cu un om de afaceri

Jennifer Garner și John Miller au o relație încă din luna mai a acestui an, potrivit declarațiilor făcute de mai mulți prieteni ai cuplului.

Jennifer Garner are o relație de mai bine de șase luni cu un om de afaceri

În timp ce Ben Affleck a fost văzut în public cu două femei de la despărțirea de Jennifer Garner, Lindsay Shookus și Shauna Sexton, Jennifer a fost mai discretă cu acest aspect al vieții ei. Us Weekly a scris recent că, de fapt, Jennifer ar avea o relație secretă cu John Miller, CEO al Cali Group, de mai bine de șase luni. Cali Group deține 50 de restaurante CaliBurger și Miso Robotics.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, relația este „destul de serioasă”, iar „John este mai fericit decât a fost vreodată. Au o relație bazată pe dragoste”. John Miller se află încă în proces de divorț cu soția lui, violonista Caroline Campbell, care a lucrat cu nume mari din industria muzicală, precum Andrea Bocelli și Michael Bublé. Împreună au doi copii, un băiat în vârstă de 12 ani și o fată în vârstă de 9 ani.

Jennifer și Ben împart custodia a trei copii, Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și Samuel (6 ani). De la finalizarea divorțului la începutul acestei luni, surse apropiate celor doi au declarat că se înțeleg foarte bine. „Ben și Jen se iubesc și se respectă reciproc. Încă au grijă de copii împreună iar acest lucru va fi mereu o prioritate. El o va sprijini mereu indiferent de deciziile pe care le va lua, vrea doar ca ea să fie fericită”.

Citește și:
Jennifer Garner îl susține pe Ben Affleck în lupta sa cu alcoolul

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people