Încă o gafă imensă marca Kim Kardashian

Săptămâna trecută Kim Kardashian West a anunțat lansarea unei linii vestimentare de shapewear, însă anunțul nu a fost primit cu entuziasm, așa cum se aștepta probabil vedeta.

Încă o gafă imensă marca Kim Kardashian

Atunci când Kim Kardashian West a anunțat lansarea unei linii vestimentare de shapewear, denumite Kimono by Kim Kardashian West, mulți dintre fanii vedetei și nu numai au criticat vehement alegerea acestui nume, acuzând-o pe Kim de însușirea unui termen foarte important pentru cultura japoneză.

Ei bine, se pare că starul reality a luat în considerare părerile care au fost exprimate de fani și a decis să schimbe numele colecției.

În cadrul unui post făcut pe Instagram, Kim a explicat că mare parte a succesului ei se datorează relației apropiate pe care o are cu fanii și că a învățat din toate părerile exprimate de aceștia, decizând să schimbe numele colecției.

„Când am anunțat numele liniei de shapewear, am făcut-o având în minte cele mai bune intenții”, a scris Kim pe Instagram. „Brand-urile și produsele mele sunt construite gândindu-mă la diversitate și după multe analize am decis să că voi lansa brand-ul meu Solutionwear cu un nume nou. Vă voi comunica în curând. Vă mulțumesc pentru înțelegere și susținere”.

 

View this post on Instagram

 

Being an entrepreneur and my own boss has been one of the most rewarding challenges Ive been blessed with in my life. Whats made it possible for me after all of these years has been the direct line of communication with my fans and the public. I am always listening, learning and growing – I so appreciate the passion and varied perspectives that people bring to me. When I announced the name of my shapewear line, I did so with the best intentions in mind. My brands and products are built with inclusivity and diversity at their core and after careful thought and consideration, I will be launching my Solutionwear brand under a new name. I will be in touch soon. Thank you for your understanding and support always.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Faptul că starul a ales numele Kimono pentru colecția ei nu a fost deloc pe placul fanilor, în special datorită faptului că linia vestimentară modelatoare nu are nimic în comun cu celebra piesă vestimentară tradițională japoneză.

„Dragă @KimKardashian, Kimono face parte din cultura noastră tradițională, care înseamnă pentru noi mult mai mult decât crezi. Arăți lipsă de respect atât pentru noi, dar și pentru strămoșii noștri japonezi care și acum mai poartă kimonos”, a scris pe Twitter săptămâna trecută un fan.

Citește și:
Kim Kardashian vorbește despre tulburarea bipolară a lui Kanye West

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people