Încă o dovadă că relația dintre Zendaya și Tom Holland este din ce în ce mai serioasă

Povestea de iubire dintre Zendaya și Tom Holland e din ce în ce mai serioasă, iar imaginile postate pe Instagram confirmă acest lucru.

Încă o dovadă că relația dintre Zendaya și Tom Holland este din ce în ce mai serioasă

Zendaya și Tom Holland au participat în acest weekend la nunta amicului lor, Josh Florez. Evenimentul a avut loc în Simi Valley, California, iar așa cum reiese din imaginile postate pe Instagram, tânărul cuplu a avut parte de o noapte pe cinste.

Zendaya a ales să poarte o rochie lungă, într-o nuanță de maro, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale aurii. Tom a ales pentru acest acest eveniment o cămașă albă și o pereche de pantaloni negri. Cei doi au fost fotografiați atât în compania altor prieteni, cât și singuri, însă de fiecare dată au fost surprinși în ipostaze tandre.

Anunțul că Zendaya și Tom Holland formează un cuplu nu vine ca o surpriză, iar asta pentru că speculațiile privind relația dintre cei doi actori au apărut încă din anul 2017, atunci când au jucat împreună în pelicula Spider-Man: Homecoming. La vremea respectivă, surse din anturajul lor au declarat că sunt într-o relație.

În iulie 2017, o sursă a povestit cum a început relația dintre Zendaya și Tom Holland, menționând că petrec timpul împreună și că merg în vacanțe. „Au început să se întâlnească în timpul filmărilor pentru Spider Man. Au avut foarte mare grijă să păstreze acest lucru secret și în afara atenției publicului, dar merg împreună în vacanțe și încearcă să petreacă mult timp unul cu celălalt.”

Tot în 2017, Tom Holland a făcut declarații surprinzătoare despre Zendaya pentru revista People. „Suntem precum cei mai buni prieteni. Este extraordinară. Sunt puțin îngrijorat (în legătură cu celebritatea), dar Zendaya este foarte faimoasă, a trecut prin asta, iar eu doar o sun și o întreb: ‘Cum fac față celebrității?’. Sunt foarte fericit că am o prietenă ca ea.”

Un alt apropiat spunea că au destule lucruri în comun și că se înțeleg. „Amândoi sunt foarte ambițioși și se provoacă unul pe celălalt, dar, cel mai important, se fac unul pe celălalt să își piardă controlul. Par să aibă același simț al umorului și să glumească împreună.”

Citește și:
Anca Serea, dezvăluiri sincere despre viața de mamă a șase copii: „Foarte multă iubire'

Foto: Instagram, Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people