Imagini RARE cu Cameron Diaz alături de fiica sa. Cum arată micuța Raddix

Cameron Diaz și soțul său, Benji Madden, au devenit părinți pentru prima oară în luna ianuarie a anului trecut.

Imagini RARE cu Cameron Diaz alături de fiica sa. Cum arată micuța Raddix

Cameron Diaz este extrem de privată atunci când vine vorba despre fiica sa, Raddix, în vârstă de un an și jumătate.  Așa că, imaginile surprinse de către paparazzi sunt o adevărată încântare pentru fanii actriței. Cele două au fost văzute în Beverly Hills, în timp ce plecau de la un centru sportiv, unde Raddix a început să ia lecții de înot.

Cameron purta o rochie lungă neagră, pe care a accesorizat-o cu o pereche de papuci albi și o pereche de ochelari supradimensionați.

De când a devenit mamă, Diaz s-a retras din lumea filmului, preferând să își petreacă timpul alături de fiica sa și să se ocupe de brandul său personal de vinuri.

Într-un interviu cu Bruce Bozzi din 18 februarie, actrița în vârstă de 48 de ani a mărturisit că „nu s-ar mai vedea' revenind în lumea Hollywood-ului, cel puțin deocamdată – dar nici nu exclude categoric posibilitatea unei reveniri. „Niciodată nu voi spune niciodată legat de orice în viață. Nu sunt genul. Voi mai juca în vreun film vreodată? Nu intenționez. Dar o voi face? Nu știu. Nu am nicio idee”, a glumit ea. „Nu m-aș mai vedea, mamă fiind acum, mama unui copil de un an, stând pe platourile de filmare timp de 14, 16 ore departe de copilul meu. Pur și simplu nu m-aș mai vedea făcând asta.”

Din ianuarie anul trecut, Diaz și soțul ei, Benji Madden, au o fetiță pe nume Raddix. Chiar dacă cei doi au decis să o țină pe micuță departe de ochii presei, Cameron nu s-a sfiit să împartă cu publicul bucuria pe care micuța le-a adus-o: „E raiul pe Pământ, Jimmy”, i-a spus ea în iulie gazdei emisiunii The Tonight Show, Jimmy Fallon, vorbind despre cum fiica ei crește „atât de repede' și cum înțelege mai bine de ce prietenii care aveau deja copii o sfătuiau să prețuiască aceste momente. „Efectiv fiecare zi trece extrem de repede… iar ea nu mai e același bebeluș ca ieri”, a continuat Diaz. „Dar e atât de plăcut să iei parte la acest proces de creștere. E uimitor. E cel mai bun lucru care ni s-a întâmplat vreodată mie și lui Benj. Suntem atât de fericiți.”

Citește și:
Charlize Theron, surprinsă într-o ipostază adorabilă alături de fiicele sale

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people