Imagine inedită cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la 8 luni de când au anunțat că s-au despărțit

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat la începutul lunii februarie că se despart, după nouă ani de relație.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au luat pe toată lumea prin surprindere la începutul lunii februarie, atunci când au anunțat că se despart după nouă ani de relație. După separare, cei doi au continuat să lucreze împreună.

Cristina Ciobănașu a publicat pe contul ei de Instagram o imagine în care este alături de Vlad Gherman. În ciuda faptului că fanii lor s-au gândit inițial că s-au împăcat, ei bine, nu este vorba despre asta. Cei doi actori s-au fotografiat împreună pentru a face un anunț cu privire la serialul „Adela” de pe Antena 1, în care joacă și ei. „Ne-am adunat aici să vă reamintim că #dacaejoieadela 🤪 bine, nu de-asta ne-am adunat😂 am filmat pentru emisiunea @cultour_happy astăzi și s-a gândit @vladgherman_oficial că e o ocazie bună să vă transmitem energia noastră pozitivă. Ne vedem în seara asta în fața micilor ecrane, de la 20:30″, a transmis Cristina Ciobănașu pe Instagram.

Cei doi au povestit, printr-o postare pe care au făcut-o publică pe conturile lor de Instagram, despre cum se înțeleg în prezent. „Asta e tot ce trebuie să știți, asta e tot ce contează: suntem prieteni, lucrăm împreună și ne sprijinim în continuare unul pe celălalt (la propriu, după cum se vede în poză). Suntem liberi să facem ce vrem, să fim cu cine vrem și singurii care ne pot judeca suntem noi înșine. În rest, ne dorim să ne susțineți în continuare așa cum ați făcut-o și până acum pentru ceea ce suntem și pentru munca noastră.”

În prezent, Cristina Ciobănașu este într-o altă relație. În ciuda faptului că actrița a păstrat discreția, Vlad Gherman a vorbit despre povestea de dragoste pe care o trăiește Cristina Ciobănașu.

Actorul a povestit într-un clip publicat pe contul lui de YouTube că fosta lui parteneră i-a spus de noua ei relație și a apreciat că mărturisirea a venit din partea ei. „Da, știam despre relația lui Cris cu acest băiat misterios. Știam chiar de la Cris, ea a venit să îmi spună. Nu a fost un moment ușor pentru nimeni, pur și simplu a fost o chestie onestă pe care ea a ținut să o facă. Am apreciat gestul pe care l-a făcut și faptul că a ținut să îmi spună lucrul asta. Singura chestie pe care am vorbit-o cu ea e că și-a asumat anumite riscuri. Știa de la început că poate să fie văzută, poate să scrie prin presă. Și-a asumat lucrurile astea și s-a dus cu capul înainte.”

Vlad Gherman a adăugat că el și Cristina Ciobănașu se înțeleg foarte bine și că este firesc ca amândoi să își refacă viața. „Normal că își dorea să încerce. Normal că își dorea să vadă cum s-ar comporta în raport cu un alt bărbat. Cris trăiește lucrurile astea și nu pot decât să mă bucur pentru ea. E o chestie la început de drum. Știu despre ce este vorba. Sunt la curent cu tot ce face. Ne înțelegem super bine.”

Citește și:
Irina Fodor, criticată dur de fanii Asia Express după ce Zarug și Lorelei Bratu au părăsit competiția

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people