Gigi Hadid confirmă faptul că este însărcinată cu primul copil

Gigi Hadid și iubitul ei, Zayn Malik, vor deveni părinți pentru prima dată, modelul confirmând faptul că este însărcinată.

Gigi Hadid confirmă faptul că este însărcinată cu primul copil

În urmă cu câteva zile, TMZ, ET și multe alte surse de peste ocean, anunțau faptul că Gigi Hadid este însărcinată pentru prima dată, iar ea și iubitul ei, Zayn Malik, vor deveni părinți.

„Gigi a dezvăluit până acum secretul doar familiei și prietenilor apropiați, mai ales că este însărcinată doar în câteva luni”, a dezvăluit o sursă pentru ET. „Atunci când Gigi și Zayn s-au împăcat la finalul anului trecut, a fost ca și cum nu a existat o despărțire și au știu imediat că este vorba despre o relație specială. Atât cuplul, cât și familiile celor doi sunt extraordinar de fericiți”.

Modelul în vârstă de 25 de ani a confirmat faptul că va deveni mamă în cadrul unui interviu video cu Jimmy Fallon, difuzat în cadrul emisiunii The Tonight Show With Jimmy Fallon from home.

„Evident, ne-ar fi plăcut să anunțăm știrea în modul nostru, însă suntem foarte încântați și fericiți și recunoscători pentru toate mesajele de susținere și felicitările pe care le-am primit”, a dezvăluit Gigi Hadid.

„Există și o parte bună a faptului că putem fi acasă, împreună și chiar putem lua această experiență zi cu zi”, a mai precizat Gigi Hadid, dezvăluind și care sunt poftele pe care le are în această perioadă. „În fiecare zi mănânc gogoși și am fost foarte încântată că tortul de ziua mea a fost în această formă. Nu știu dacă a fost vorba de hormoni sau emoții din cauza carantinei, dar am plâns la fiecare cinci minute, timp de oră, de fiecare dată când mă gândeam la tort”.

Relația dintre Hadid și Malik a fost una cu multe despărțiri și împăcări pe parcursul ultimilor ani, însă, înainte de Sărbătorile de Iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu, după ce Hadid a postat pe Instagram Stories o imagine în care apărea gătind alături de mama lui Malik. De atunci, cei doi au fost fotografiați de mai multe ori împreună pe străzile din New York.

Relația dintre Malik și Hadid a început în noiembrie 2015, ei s-au despărțit în martie 2018, însă la scurt timp s-au împăcat. Totuși, în ianuarie 2019 s-au despărțit din nou, despărțire care a durat până la finalul anului.

Nu toți fanii modelului sunt surprinși de faptul că Gigi Hadid este însărcinată deoarece, în urmă cu câteva luni, ea a acordat un interviu publicației i-D magazine dezvăluind: „Cred că pe măsură ce înaintez în vârstă.. da, într-o zi o să îmi întemeiez o familie și nu știu dacă o să fac mereu modeling. Îmi place partea creativă a modei, este atât de ofertantă. Oamenii cu care lucrez mă fac foarte fericită și sunt norocoasă să îi am alături. Însă cine știe? Poate că o să vreau să mă ocup tot timpul de gătit”, a mai zis ea.

Citește și:
Gigi Hadid vorbește cu sinceritate despre momentele dificile din cariera de model

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people