Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au aniversat 14 ani de căsnicie

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, căsătorite din 2008, au celebrat 14 ani de mariaj. Ce mesaj emoționant i-a transmis realizatoarea TV soției sale?

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au aniversat 14 ani de căsnicie

Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au celebrat 14 ani de mariaj. DeGeneres, una dintre primele personalități publice de asemenea calibru care să-și mărturisească orientarea sexuală, în 1997, s-a căsătorit cu actrița Portia de Rossi în august 2008, la puțin timp după ce căsătoriile între persoane de același sex nu au mai fost interzise în statul american California. Cele două erau într-o relație din 2004, în trecut DeGeneres având o relație cu actrița Anne Heche, care a decedat recent, în urma unui accident de mașină.

Fosta realizatoare a The Ellen Show a postat pe contul său de Instagram un material video în care a făcut publice diverse momente tandre surprinse de-a lungul anilor în care a fost împreună cu Portia de Rossi, însoțit de textul: „E bine să fii iubit. E profund să fii înțeles.”, în fapt un citat din spusele soției sale chiar în ziua nunții lor, cu 14 ani în urmă. „Te iubesc, @portiaderossi. Happy 14!”, a continuat mesajul realizatoarei TV.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De-a lungul timpului relația dintre Ellen DeGeneres și Portia de Rossi a atras multă atenție, într-o perioadă în care cuplurile formate din persoane de același sex care își trăiau viața public nu erau prea numeroase. Tocmai din acest motiv, DeGeneres a ținut să vorbească în mai multe rânduri despre relația pe care o are cu soția sa. „Am crescut împreună, în cuplu, și chiar ne luăm în considerare una pe cealaltă și ne punem relația pe primul loc”, declara aceasta pentru People, cu un an în urmă.

„Gândim aceleași lucruri, spunem aceleași lucruri, ne terminăm sandvișurile… nu, propozițiile”, a glumit aceasta. „Avem același ritm.”

Ellen DeGeneres a încheiat anul acest show-ul care îi poartă numele, și care în ultimii ani a fost înconjurat de zvonuri privind comportamentul abuziv al vedetei cu angajații producției sale. Ultima ediție a avut loc pe 26 mai 2022, avându-le ca invitate pe Jennifer Aniston și Pink. Portia de Rossi, care a devenit celebră odată cu rolul său din serialul Ally McBeal, jucând ulterior în Scandal și Arrested Development, a anunțat în 2018 că renunță la actorie.

Citește și:
Decizia surprinzătoare luată de Andreea Antonescu după ce a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video