De ce râdeau Prințul Harry și Meghan în portretul oficial de nuntă?

Nu trebuie să fii mare fan al familiei regale britanice ca să știi poza alb-negru ce îi înfățișează pe tinerii căsătoriți râzând, și să pui întrebarea: de ce râdeau?

De ce râdeau Prințul Harry și Meghan în portretul oficial de nuntă?

Când Kensington Palace a lansat pozele oficiale de la nunta Ducelui și a Ducesei de Sussex, am fost pe loc uimiți de cât de intime și naturale sunt fotografiile, în special portretul alb-negru cu cei doi.

Momentul, surprins de Alexi Lubomirski pe terasa de est a castelului Windsor, a fost, după spusele acestuia unul magic'.

A fost unul dintre acele momente perfecte, când tu ești fotograful și totul merge de la sine', a declarat Lubomirski pentru ABC news. Soarele apunea chiar în spatele lor și oferea cea mai bună și mai calm lumină. Erau atât de îndrăgostiți, în timp ce se plimbau prin frumoasele grădini ale castelului.'

Cu toate acestea, a fost o decizie de ultim minut a fotografului, care a dus la faimoasa poză. Le-am spus, chiar înainte să terminăm, să se așeze pe scări pentru o ultimă poză, iar Meghan s-a pus lângă el.'

Radeau, pentru că erau foarte fericiți că totul s-a terminat cu bine și acum se pot odihni'

Lubomirski a fost cel care a realizat și fotografiile de logodnă, și a dorit să păstreze aceeași atmosferă autentică și relaxată, capturând în același timp și iubirea dintre cei doi, într-una dintre cele mai frumoase și importante zile din viața lor.

Citește și:
De ce copiii lui Meghan Markle și Prințul Harry nu vor fi prinți sau prințese

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people