Cum arată portretele oficiale de familie de la botezul Prințului Julian al Suediei

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei și-au botezat mezinul de 5 luni la Palatul Drottningholm.

Cum arată portretele oficiale de familie de la botezul Prințului Julian al Suediei

Casa regală a Suediei a publicat miercurea aceasta trei dintre portretele oficiale de familie de la botezul Prințului Julian, mezinul Prințesei Sofia și al Prințului Carl Philip – iar imaginile ne-au amintit cât de adorabil este micuțul, la câteva zile de la marele eveniment.

În prima fotografie, Prințul Julian ne oferă un zâmbet regal chiar și fără dințișori, în timp ce stă în poala mamei sale, Prințesa Sofia. Frații mai mari ai lui Julian, Prințul Alexander (5 ani) și Prințul Gabriel (3 ani) apar și ei lângă părinți, pe canapeaua de un roz catifelat.

Într-un alt portret, în spatele părinților apar și bunicii Prințului Julian – inclusiv Regele Carl Gustaf și Regina Silvia.

În a treia fotografie îi putem vedea pe nașii acestuia: Johan Andersson, Stina Andersson, Patrick Sommerlath, Jacob Högfeldt și Frida Vesterberg.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip al Suediei au sărbătorit botezul celui de-al treilea fiu al lor, Prințul Julian, sâmbătă, 14 august, la Capela Regală a Palatului Drottningholm din Stockholm. Julian a mai primit și prenumele Herbert Folke. Episcopul Johan Dalman și reverendul Michael Bjerkhagen l-au binecuvântat pe cel mic în timpul ceremoniei.

Mama lui, îmbrăcată într-o superbă rochie Etro, l-a ținut în brațe în timpul acestor momente speciale. Detaliul care a atras atenția tuturor criticilor de stil a fost bentița albă, cu fundă mare la spate, cu care prințesa și-a accesorizat părul prins într-o coadă simplă. Julian a purtat, aparent, aceeași cămășuță de botez purtată de tatăl lui la botezul acestuia din 1979. Cei doi frați mai mari au purtat ținute asortate, cu sacouri bej, cămăși albe și pantaloni scurți bleumarin.

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip au distribuit prima fotografie de familie de la botez duminică, pe pagina lor de Instagram, mulțumind tuturor pentru urări. La fericitul eveniment transmis de televiziunea publică au participat și părinții Prințului Carl Philip, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, precum și fiicele lor, Prințesa moștenitoare Victoria și Prințesa Madeleine, alături de copiii acestora, care și-au asortat de asemenea ținutele în nuanțe de bleu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Cuplul regal a dezvăluit în luna decembrie că vor deveni din nou părinți prin intermediul unei postări pe contul oficial de Instagram, ocazie cu care a fost dat publicității și un nou portret cu Prințul Carl Philip, care este al patrulea în linie succesorală la tron. Cei doi și-au întâmpinat băiețelul, care nu are un titlu regal, în martie.

Începând din 2019, în urma unui decret al bunicului lor inspirat de revolta ducilor de Sussex împotriva familiei regale britanice, copiii nu vor mai avea îndatoriri regale atunci când vor fi mari.

Citește și:
Fiica lui Marius Moga are o relație specială cu tatăl ei. Cum a descris artistul legătura lor?

Text: Cristiana Daraban
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people