Cum arată acum Matilda, fiica regretatului actor Heath Ledger

Pe 22 ianuarie se împlinesc 13 de ani de când actorul Heath Ledger a murit din cauza unei supradoze accidentale de medicamente.

Cum arată acum Matilda, fiica regretatului actor Heath Ledger

Actorul Heath Ledger, cunoscut pentru rolurile sale din peliculele Brokeback Mountain, Batman și Casanova, a murit în anul 2008, la vârsta de 28 de ani, din cauza unei supradoze accidentale de medicamente puternice emise pe baza unei rețete medicale.

Pe 22 ianuarie se împlinesc 13 de ani de când a murit Heath Ledger. Regretatul actor a format un cuplu alături de Michelle Williams. Cei doi și-au început relația după ce s-au întâlnit pe platourile filmului Brokeback Mountain în 2005. Relația lor a durat până în 2007, cei doi despărțindu-se cu doar câteva luni înainte de moartea actorului. 

Din relația cu Heath Ledger, actrița Michelle Williams are o fiică, pe nume Matilda Rose Ledger, acum în vârstă de 15 ani. Asemănarea dintre adolescentă și tatăl ei este una evidentă, iar Matilda și-a petrecut mare parte din copilărie în lumina reflectoarelor.

Atunci când tatăl ei a murit, Matilda avea doi ani. De-a lungul anilor, actrița Michelle Williams a păstrat vie amintirea regretatului său partener. Asemănarea dintre Matilda și Heath a fost remarcată și de către tatăl actorului, Kim Ledger. „Este foarte curioasă, are energia lui”, spunea Kim Ledger într-un interviu.

Michelle Williams a încercat să evite întrebările din partea presei cu privire la moartea lui Heath Ledger. Într-un interviu pentru revista Porter, actrița a făcut câteva declarații despre evenimentul dramatic de care a avut parte. „Cu toată sinceritatea, pentru orice altceva, simt că sunt încrezătoare în nu a lupta cu circumstanțele și a accepta că sunt în punctul în care sunt și că am avut tot ce am avut. În mai toate sensurile, cu excepția uneia. Aș fi putut să trec peste această credință a mea dacă Matilda l-ar mai fi avut aproape pe tatăl ei. Ceva nu e și nu va fi niciodată în regulă.”

În ceea ce o privește pe Michelle Williams, ea și-a refăcut viața. În prezent, ea e căsătorită cu regizorul Thomas Kail. Cei doi se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune. Pe lângă asta, în luna iunie a anului 2020, actrița a devenit pentru a doua oară mamă.

Actrița în vârstă de 40 ani a declarat în trecut în cadrul unui interviu pentru Vanity Fair faptul că nu și-a pierdut speranța că o să-și mai găsească dragostea, cu toate că a avut parte de acest eveniment dramatic în viața ei. „Când ești o mamă singură, iar stâlpul familiei și acel sentiment de siguranță lipsesc, este înfricoșător. Niciodată nu am renunțat la dragoste. Întotdeauna îi spun Matildei: „tatăl tău m-a iubit înainte ca cineva să creadă că sunt talentată, frumoasă sau că am haine drăguțe.”

Citește și:
Sorana Cîrstea, revoltată de condițiile de la Australian Open: „Aș fi rămas acasă'

Foto: Profimedia, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people