Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, vacanță romantică în Ibiza

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar imaginile surprinse cu cei doi dovedesc acest lucru.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, vacanță romantică în Ibiza

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost în vacanță în Ibiza înainte de finala UEFA Champions League, în care va juca și faimosul jucător de fotbal. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se pare că s-ar fi logodit, deoarece Georgina apare în imagini cu un inel cu diamant pe deget. Până acum reprezentații jucătorului de fotbal nu au răspuns însă la aceste comentarii.

https://www.instagram.com/p/BjGrqj5nfxj/?tagged=georginarodriguez

https://www.instagram.com/p/BjHAuu7HkNo/?tagged=georginarodriguez

https://www.instagram.com/p/BjFPrb7Bzhu/?tagged=georginarodriguez

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 33 de ani, și Georgina Rodriguez, în vârstă de 24, formează un cuplu din toamna anului 2016 și au împreună o fiică, Alana Martina, în vârstă de 6 luni. Cei doi formează o familie superbă și de-a lungul timpului au existat numeroase zvonuri potrivit cărora s-ar fi logodit. Deși ei nu au confirmat aceste informații, Georgina a mai fost surprinsă și în alte ocazii purtând astfel de inele de logodnă.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au fost surprinși în Ibiza în timp ce se distrau în apă alături de Cristiano Jr., fiul jucătorului de fotbal. Ei au fost însoțiți pe plajă și de alți prieteni, însă nu și de ceilalți copii, gemenii și fetița în vârstă de 6 luni.

Cristiano Ronaldo are 4 copii, Cristiano Ronaldo Jr., gemenii Eva și Mateo, cei trei fiind născuți de o mamă surogat și micuța Alana, fiica jucătorului și a iubitei acestuia.

Good morning ☀️ ☀️ ☀️ ☀️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Citește și:
Mesajul emotionant adresat lui Cristiano Ronaldo de iubita lui

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people