Cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Mai este aproape o lună până la cea mai așteptată nuntă a anului, însă cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle?

Cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai și, deși până acum au fost dezvăluite mai multe detalii despre cel mai important eveniment al anului, nimeni nu știe cine va crea rochia de mireasă a lui Meghan Markle.

Până acum au fost vehiculate mai multe nume, printre care și cel al lui Inbal Dror, o creatoare israeliană care a fost contactată, conform TMZ, de către palatul regal pentru realizarea unor schițe a rochiei de mireasă.

Totodată, un alt designer care ar putea crea rochia este Erdem, presa internațională dezvăluind mai multe indicii care ar arată că acesta a fost ales de către Meghan Markle.

În primul rând, Erdem este o casă de modă britanică condusă de designerul Erdem Moralıoğlu (născut în Canada). Se pare că cei de la Erdem au renunțat recent la agenția care se ocupa de PR, alegând să creeze un departament de relații publice intern. Potrivit Diary Directory, compania a angajat un nou manager de PR, Kathryn Lo. Faptul că cei de la Erdem își măresc echipa ar putea fi un indiciu că Meghan Markle a ales l-a ales pe acest designer pentru rochia sa de mireasă.

Totodată, Erdem Moralıoğlu este unul dintre designerii preferați ai lui Kate Middleton, alegând să poarte creațiile acestuia în numeroase vizite oficiale, de exemplu în ianuarie, când a vizitat Suedia și Norvegia.

Deși există numeroase indicii care arată că Meghan Markle a luat o decizie în privința rochiei de mireasă, nimeni nu poate confirma acest lucru.

În plus, Ralph & Russo, brandul care a creat rochia pe care Meghan a purtat-o în fotografiile de logodnă, face angajări. Compania caută un nou PR assistant, așadar se pare că nimeni nu poate fi sigur de alegerea făcuta de logodnica Prințului Harry.

Citește și:
Cine este unul dintre designerii care ar putea să îi creeze rochia de mireasă lui Meghan Markle – iată și primele schițe ale sale

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people