Christina Aguilera, topless cu ocazia împlinirii a 41 de ani

Cântăreața americană Christina Aguilera și-a sărbătorit ziua de naștere pozând topless.

Christina Aguilera, topless cu ocazia împlinirii a 41 de ani

După ce am văzut-o pe Gwyneth Paltrow goală în cadă la împlinirea a 49 de ani, e rândul Christinei Aguilera să-și celebreze corpul cu ocazia zilei sale de naștere.

Cântăreața, mamă a doi copii, a împlinit 41 de ani și a sărbătorit cu o ședință foto topless. Duminica trecută, ea a împărtășit cu fanii de pe Instagram câteva fotografii sexy.

„XTINA XLI”, a subtitrat ea cele cinci fotografii postate, în care nu poartă decât accesorii precum ochelari de soare sau mănuși lungi de piele. Părul blond platinat, perfect drept, îi acoperă sânii în unele dintre instantanee, așa cum se întâmpla și într-o ședință foto din septembrie, în care Aguilera a recreat coperta albumului Stripped, care a făcut-o celebră în 2002.

CONȚINUT VIDEO ELLE

A fost un an bun pentru Xtina, notează People, după lansarea piesei Pa’ Mis Muchachas, cu Becky G, Nathy Peluso și Nicky Nicole. Cântecul urmează să facă parte dintr-un album în spaniolă, pe care fanii artistei îl așteaptă cu maximă nerăbdare.

„Acest album este închiderea unui cerc pentru mine”, a declarat Aguilera în vară, pentru People. „A fost ceva ce mi-am dorit să fac de atâția ani. Am o echipă uimitoare în spate, care mă susține atât de mult. Sunt în industrie de foarte mult timp, dar nu se compară nimic cu a fi în preajma muzicienilor și artiștilor latini, a energiei pe care o pun pe masă, a dragostei și a pasiunii pe care le emană. De fapt, mă simt inspirată de muzică din nou, făcând acest album.”

La începutul lunii, la People’s Choice Awards, Aguilera a primit premiul Music Icon Award, ocazie cu care a spus: „Arta mea a fost dintotdeauna pentru luptătorii acestei lumi, pentru cei cărora nu le e ușor, pentru cei care vor să producă schimbare, muzica mea e pentru voi.”

Aguilera le-a mai făcut o surpriză fanilor și a anunțat ieri lansarea unei ediții speciale, pe vinil alb, a albumului ei de Crăciun din 2000, intitulat My Kind Of Christmas.

Citește și:

Celebritățile care au vorbit deschis despre conflictele cu familia

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video