Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger sunt extrem de îndrăgostiți și au planuri mari împreună

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și lucrurile par să evolueze rapid către marele pas!

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger sunt extrem de îndrăgostiți și au planuri mari împreună

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger formează un cuplu  din luna aprilie a acestui an, însă lucrurile par să evolueze extrem de rapid și cei doi își doresc să ducă relația la următorul nivel.

Surse apropiate cuplului afirmă că aceștia doresc să se mute împreună în viitorul apropiat. De asemenea, prietenii lor cred că Pratt e pe cale să facă și pasul cel mare și să o ceară în căsătorie pe iubita sa. „Sunt foarte îndrăgostiți”, afirmă sursele, completând cu faptul că Pratt „vede un viitor serios alături de Katherine. Cei doi adoră să se afle unul în compania celuilalt și lucrurile nu par să se oprească aici”.

Chris Pratt a fost căsătorit cu Anna Faris timp de opt ani, iar în urma căsniciei a rezultat și un copil, Jack, acum în vârstă de 6 ani. Încă de la divorț, Chris a afirmat că o va iubi  pe Anna în continuare și că va avea mereu mult respect pentru aceasta.

Relația celor doi este una mai mult decât civilizată, aceștia rămânând prieteni,  în primul rând pentru băiețelul lor, pe care doresc să îl crească într-un mediu cu multă iubire și fericire.

De aceea, Anna pare să fie mai mult decât în regulă cu noua relație a lui Pratt, deoarece Katherine are o legătură extrem de specială cu fiul celor doi și ține foarte mult la el.

Întreaga familie a lui Katherine susține relația acesteia cu Chris, mai ales mama acesteia, Maria, care le-a și făcut cunoștință. Membrii familiei îl plac foarte tare pe Chris și cred despre el „că este un tip nemaipomenit” și că „cei doi sunt perfecți împreună, au țeluri comune și împărtășesc aceleași valori”, afirmă surse apropiate acestora.

Mulțumită rolurilor sale din Avengers: Infinity War și din seria Jurassic World, Chris a petrecut acest an în lumina reflectoarelor, fiind destul de rezervat ori de câte ori a venit vorba despre viața lui privată. Cu toate acestea, iubirea pe care o are pentru Katherine nu a putut fi ținută în secret prea mult timp!

Citește și:
Jennifer Garner are o relație de mai bine de șase luni cu un om de afaceri

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people