Chris Pratt are o nouă relație după divorțul de Anna Faris

Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger au fost văzuți la un picnic în Santa Barbara, ceea ce a stârnit instant întrebarea dacă formează un cuplu sau nu.

Chris Pratt are o nouă relație după divorțul de Anna Faris

Din pozele publicate de TMZ se vede cum actorul râde și se bucură de compania lui Katherine, care are 28 de ani și este și autoare, dar și lifestyle blogger. Conform sursei, Chris a luat-o pe Katherine de acasă și apoi a condus de-a lungul coastei, până s-au oprit pentru un picnic. Picnicurile pot fi între prieteni, dar petrecerea întregii zile împreună sună puțin a întâlnire, nu?

https://www.instagram.com/p/BkLkM7OASR9/?taken-by=tmz_tv

Weekendul acesta a fost destul de important pentru Chris, care a primit premiul Generation, în cadrul premiilor MTV Movie & TV Awards de duminică seara. Între timp, acesta a fost ocupat cu promovarea noului său film Jurassic World: Regatul Căzut, mergând la premierile filmului și apărând la talk-show-uri, unde a vorbit despre film, relațiile cu ceilalți actori și ce se întâmplă în culise.

Mulțumită rolurilor sale din Avengers: Infinity War și din seria Jurassic World, Chris a petrecut acest an în lumina reflectoarelor, însă a fost destul de rezervat ori de câte ori a venit vorba despre viața lui privată.

El și Anna Faris și-au anunțat divorțul acum un an, iar în aprilie Chris a discutat pentru prima dată despre despărțire și despre dragostea imensă pentru fiul lor, Jack. „Putem trece peste asta numai dacă rămânem prieteni și înțelegători unul cu celălalt', a zis Chris. „Nu este chiar situația ideală, dar da, este cel mai bun lucru pentru amândoi.' a mai adăugat acesta, referindu-se la divorț.

Citește și:
Ce am aflat despre Chris Pratt din cartea scrisă de fosta lui soție, Anna Faris

Text: Andreea Teodorescu
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people