Ce parfum a ales Meghan Markle pentru ziua nunții

Meghan Markle iubește parfumurile, iar pentru ziua nunții cu Prințul Harry a fost creat un produs special pentru aceasta.

Ce parfum a ales Meghan Markle pentru ziua nunții

Mai este aproape o lună până la cel mai așteptat eveniment al anului, nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Toate detaliile sunt puse la punct, chiar și parfumul pe care îl va purta Meghan Markle.

Potrivit People, pentru ziua cea mare faimoasa parfumerie Floris London a creat deja un parfum special pentru Meghan. Această parfumerie este singura care are mandat regal. Din nefericire, nu vei putea cumpăra acest parfum, însă știm deja ce esențe au fost folosite. Parfumul a fost inspirat de Beramotto di Positano, un parfum care miroase a pergamut, flori de portocal și ceai verde.

Floris London este furnizor oficial al Casei Regal de aproape două decenii. Brandul a creat produse pentru Regina Victoria și, în prezent, îi dăruiește în fiecare an un nou parfum Reginei, de ziua acesteia. Tot Floris London a creat și parfumul pentru nunta Prințului William cu Kate Middleton, numit chiar „Wedding Bouquet”.

Știm deja că Meghan Markle iubește parfumurile, ea dezvăluind în trecut că nu părăsește niciodată locuința fără a-și aplica parfum. Printre preferatele ei se numără Cote d’Azur Eau de Parfum, Oribe și Wood Sage & Sea Salt, Jo Malone.

Citește și:
Meghan Markle: dieta și programul de exerciții înainte de nuntă

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people