Ce detaliu emoționant a ascuns rochia de nuntă purtată de Meghan Markle

Meghan Markle apare în noul documentar despre viața Reginei, "Queen of the World", ea dezvăluind mai multe lucruri importante despre rochia de mireasă.

Ce detaliu emoționant a ascuns rochia de nuntă purtată de Meghan Markle

Meghan Markle dezvăluie mai multe detalii emoționante despre rochia de mireasă și voalul purtat pe 19 mai. În documentarul „Queen of the World”, Ducesa de Sussex vorbește despre obiectul albastru pe care l-a avut, ea respectând tradiția (o mireasă ar trebui să aibă ceva vechi, ceva nou, ceva împrumutat și ceva albastru).

Kensington Palace a publicat un nou fragment din documentar, iar Meghan apare atât în rochia de mireasă Givenchy, cât și în diferite ținute pe care le-a purtat de-a lungul anului. Totodată, ea își revede rochia pentru prima dată după nunta din mai.

https://www.instagram.com/p/BoESWaCnyAO/?utm_source=ig_embed

Așa cum știm deja, reacția ei a fost emoționantă, rochia urmând să fie expusă în noua expoziție regală. „O doamne. Este minunată, nu-i așa?”, a spus aceasta.

Meghan a dezvăluit în cadrul interviului că detaliul albastru purtat la nuntă se află în voal, fiind o amintire de la prima întâlnire pe care a avut-o cu Prințul Harry. „Undeva aici este o bucată de… ai văzut? Este o bucată de material albastru cusut în interior. A fost detaliul meu albastru. Este materialul de la rochia pe care am purtat-o la prima noastră întâlnire”, a explicat Ducesa de Sussex.

Meghan a vorbit despre voalul ei, spunând că l-a surprins și pe Prințul Harry cu detaliile brodate. În cazul în care nu știai, voalul purtat de aceasta a fost decorat cu 55 de flori în onoarea celor 53 de state din Commonwealth, ea adăugând încă două flori speciale, Arbustul zânei (Wintersweet), care crește în fața casei celor doi din Palatul Kensington și macul de California, acesta arătând locul de unde provine ducesa.

„Când oameni vin, ei își pot găsi floarea. Există atât de multe caracteristici diferite, frumoase. Cred, de asemenea, că având în vedere rolul lui Harry de ambasador al tineretului în comunitate, a fost foarte important pentru noi să avem un spirit de incluziune la nuntă.”

Meghan a declarat că voalul ei a fost o surpriză și pentru Harry, care nu știa că va face ceva atât de creativ. „A fost fericit să afle că am făcut această alegere pentru ziua noastră. Și cred că și ceilalți membri ai familiei au avut o reacție similară și au apreciat faptul că înțelegem cât de important este pentru noi și pentru rolul pe care îl avem și munca pe care o vom face în țările Commonwealth-ului.”

Regina Elisabeta a II-a este subiectul central al documentarului, însă Meghan Markle va avea numeroase apariții, deoarece ea continuă munca Reginei în Commonwealth. În documentar vor apărea și Prințul Harry, precum și Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton.

Citește și:
De ce prietenii din nobilime ai Prințului Harry nu o plac pe Meghan Markle

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people