Catherine Zeta-Jones a dezvăluit cum a reacționat la acuzațiile de hărțuire sexuală aduse soțului ei, Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit cum au afectat-o pe ea, dar și pe copiii ei acuzațiile de hărțuire sexuală aduse soțului ei, Michael Douglas.

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit cum a reacționat la acuzațiile de hărțuire sexuală aduse soțului ei, Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones a vorbit despre mișcarea #MeToo și acuzațiile aduse soțului ei, Michael Douglas, într-un interviu pentru Times U.K.

Actrița a declarat că acuzațiile aduse aproape i-au distrus familia. „Copiii mei și cu mine am fost profund devastați de acele acuzații.”

În luna ianuarie a acestui an, la mai multe luni de la primele acuzații aduse lui Harvey Weinstein, Susan Braudy a declarat în emisiunea Today că actorul Michael Douglas s-a masturbat în fața ei. Totodată, ea a menționat că acesta avea un limbaj nepotrivit și a hărțuit-o în timp ce lucra în compania lui.

Michael Douglas a negat toate aceste acuzații, declarând atunci că totul este „o minciună, o fabricație, fără un strop de adevăr.”

Catherine Zeta-Jones a dezvăluit că acuzațiile au șocat-o și pe ea: „Femeia asta a apărut de nicăieri și l-a acuzat pe soțul meu. Am avut o discuție importantă cu el, de față cu copiii și i-am zis, ‘Înțelegi că dacă apar mai multe…’, fiind un fel de întrebare retorică.”

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au împreună doi copii Dylan Douglas, în vârstă de 18 ani și Carys Douglas, în vârstă de 15.

Actrița a continuat și a declarat că aceste acuzații au fost nepotrivite, mai ales având în vedere mișcarea #MeToo care a pornit după acuzațiile aduse producătorului Harvey Weinstein. „Am fost pusă într-o situație dificilă”, a spus aceasta.

Ea a fost însă asigurată de soțul ei că toate aceste acuzații aduse împotriva lui sunt minciuni. „Spunându-ne că nu e nicio poveste aici și că timpul va demonstra asta. Și, desigur, a făcut-o. Nu a existat nimic care să dovedească acest lucru. Pentru orice acuzație care nu este susținută, asta dă înapoi mișcarea cu 20 de ani.”

Catherine Zeta-Jones a discutat și despre modul în care a colaborat cu Harvey Weinstein, lucrând împreună la mai multe filme, printre care și „Chicago”, care i-a adus un premiu Oscar. Ea a dezvăluit cum a reacționat la aflarea acuzațiile făcute împotriva producătorului. „M-am simțit prost pentru că am simțit ce se întâmplă, dar m-am gândit,’Ei bine, nu mi se întâmplă mie’. Și asta este ceva ce rămâne cu tine ca femeie. Sunt o femeie care ține cu femeile și simt că ar trebui să ne protejăm una pe alta.”

Actrița a dezvăluit că fiind soția lui Michael Douglas a fost „mai puțin vulnerabilă”, însă nu neapărat „de neatins” pentru Weinstein, deoarece, așa cum a spus și aceasta, „un prădător rămâne un prădător, nu?”

Catherine Zeta-Jones a făcut și o dezvăluire despre căsnicia cu Michael Douglas, spunând că, la fel ca în cazul oricărui alt cuplu, există și probleme. „Dumnezeu știe că am avut și probleme în căsnicie, dar nu renunț la nimic atât de ușor. Nu sunt acel tip de persoană”, a declarat actrița.

Citește și:
Michael Douglas neagă acuzațiile care i se aduc, încă înainte ca acestea să fie făcute publice

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people